GRATIS VERZENDING* VANAF €100,- EXCL. BTW
AFHALEN MOGELIJK IN ONZE SHOP
14 DAGEN NIET GOED, GELD TERUG
VEILIGE BETAALMETHODES

Containerslot Cobra Abloy PL358

€ 345,00

€ 417,45 incl. BTW
Productnummer: 26260
Containerslot Cobra Abloy PL358
Het Cobra Containerslot is een van de sterkste containersloten leverbaar. Het containerslot bestaat uit twee delen, namelijk een losse beugel en een hoogwaardig Abloy PL-358 hangslot. Dit hangslot is voorzien van de hoogst haalbare SKG klasse 3 certificering en is hiermee inbraak werend voor minimaal 5 minuten onder hevige omstandigheden. Door het doordachte onderwerp van dit container slot bevindt het hangslot zich in een gehard stalen behuizing. Hierdoor is het niet mogelijk met enig gereedschap het hangslot te bereiken of te verbreken. Het Cobra Containerslot is een meerdere lengtes te verstellen en past dan ook op iedere gangbare container.
Dankzij de sterkte materialen, waaronder gietstaal, is het container slot voorzien van een SCM keurmerk volgende de zwaarste richtlijnen. Met deze certificering houd het container slot minimaal 5 minuten stand bij gebruik van professionele zware gereedschappen gericht op diefstal. Een volledig overzicht van voorwaarden is in te zien op de SCM pagina.
Dankzij deze SCM certificering is het container slot ook goedgekeurd door diverse verzekeringsinstanties en raden dan ook alleen een containerslot aan met een SCM certificering. Het Cobra Containerslot is uitermate geschikt voor het afsluiten van containers tijdens transport met hoogwaardige goederen/producten. Daarnaast is dit container slot geschikt voor het afsluiten van containers op bijvoorbeeld bouwterreinen of overslag locaties waarbij waardevolle goederen of materialen zijn opgeslagen in de container. Vanuit voorraad wordt het Cobra Containerslot geleverd met een Abloy PL-358 hangslot inclusief 2 sleutels. Naast deze standaard versie is het mogelijk het container slot uit te breiden met gelijksluitende sloten of het opstellen van een sleutelplan. Dit containerslot is ook aan te kopen met een ander hangslot, namelijk de SBS PL-7000.

Eigenschappen
- Specifiek ontworpen voor (zee)containers

- SCM gekeurd volgens de zwaarste richtlijnen

- Zeer gebruiksvriendelijk en degelijk ontwerp

- Uit voorraad leverbaar met Abloy PL-358 hangslot en twee sleutels

- Diverse opties mogelijk
Toepassingen
(Zee)containers

Industrieën
Scheepvaart, wegtransport

--------------------------------------------------------------------------------
Specificaties
Materiaal zwaar gietstaal
Verpakking per stuk

Opties

- Extra sleutels

- Gelijksluitend maken

- Moedersleutel(s)

- Toevoegen aan sleutelplan

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.