Transport- & opslagbakken

Onze hoogwaardige transport en opslagbakken van industriele kwaliteit gaan een leven lang mee. Uw product is goed beschermd in onze bak, dankzij de sterke deksels en vacuümvorm- of schuiminterieurs naar keuze. Geen uitval meer, geen verlies van grondstof of onnodige kilometers. Plastic roest en rot niet en laat zich niet indeuken. Plastic is een ideaal materiaal voor veeleisende logistieke toepassingen! 

 

 

 

 

 

STAPELBARE BAKKEN

Een stapelbare bak is vaak de beste oplossing: simpel stapelbaar met minimale moeite. Geschikt voor duikuitrusting, persluchtflessen, groente en fruit, machineonderdelen, brood, een eindeloze lijst. De kunststof bakken en kunststof kratten van Alles voor je Truck kenmerken zich door hoog draagvermogen en stapelbare belasting. De kunststof bakken zijn in diverse toepassingen te gebruiken en geschikt voor transport, opslag en pool systemen.

 

STAPELBARE INDUSTRIËLE BAKKEN

Onze stapelbare bakken vormen een compleet assortiment aan transportbakken. De kunststof bakken zijn onderling stapelbaar en volgen de Euronorm standaard. Alles voor je Truck onderscheidt drie typen Euronorm stapelbakken: de RAKO, de Logilight en de voordelige E-Line kunststof bak.

  • RAKO; sterke kunststof Euronorm bak, voor meermalig en multifunctioneel gebruik.
  • Logilight; lichte kunststof Euronorm bak, geschikt voor standaard industrieel gebruik
  • E-Line; scherp geprijsde kunststof Euronorm bak, geschikt voor normaal gebruik

LANDBOUW KRATTEN / AGRI KRATTEN

Stapelbare landbouwkratten met geperforeerde bodem en gesleufde zijwanden zijn speciaal ontworpen voor de export van bollen (lelies en tulpen) en andere agrarische producten.

 

EURONORM VLEESKRATTEN

Vleeskratten zijn gestandaardiseerde kratten voor de vleesverwerkende industrie, ook wel pool "E" kratten genoemd. Standaard vleeskratten voldoen aan de meest recente EHI en DIN 55 423 normen en hebben een gladde bodem waardoor ze goed te gebruiken zijn in rollerbanen.

 

STAPELBARE HYGIËNISCHE BAKKEN

Hygiënebakken zijn stapelbare bakken met een absoluut minimum aan ribben zodat ze perfect te reinigen zijn. Bakken in combinatie met een koelelement kunnen als alleenstaande verpakking met een tijdelijke temperatuurbescherming ingezet worden.

 

EUROTEC BAKKEN

Eurotec bakken zijn voor intern gebruik en worden meestal projectmatig geleverd. De stapelbare bakken presteren perfect op lopende banden en rollenbanen. Alle Eurotec bakken zijn met verschillende soorten bodems leverbaar. Want de vorm en belastbaarheid van de bodem bepalen de inzetbaarheid in een automatisch magazijn. Eurotec bakken worden meestal projectmatig geleverd. Interesse? Neem contact op met onze verkoop.

 

AUTOMOBIELINDUSTRIE BAKKEN

De stapelbare bakken hebben alle technische kenmerken die nodig zijn voor gebruik in de automobielindustrie. De bakken hebben speciale bodem- en wanduitvoeringen waarbij de diverse modellen onderling gestapeld kunnen worden.