Dashboard camera's Dashboard tafels Diversen Keukenapparaten Koelboxen Luchthoorns Luchtpistolen Luchtverfrissers Omvormers Slaapzakken Stuurknoppen Vloermatten Wieldoppen & -ringen Windgeleiders Zaklampen Zendapparatuur 27mc Zonnekappen

Omvormers

Je kunt tegenwoordig heel veel accessoires en onderdelen die op elektriciteit werken speciaal voor je vrachtwagen kopen. Maar nog niet alles is in ‘vrachtwagenvariant’ verkrijgbaar en daar komt de omvormer tot de redding! Een omvormer zet de 12 of 24 Volt stroom van je vrachtwagen om naar 230 Volt wisselstroom, zoals je die thuis gewend bent. Met behulp van een omvormer kun je vrijwel alle elektrische apparaten van thuis aansluiten in je vrachtwagen. Bij Allesvoorjelogistiek.nl kun je omvormers in allerlei varianten veilig online bestellen.

Verschillende wattages 

Bij de aanschaf van een omvormer, is het slim om rekening te houden met het wattage. Niet alle apparaten hebben evenveel stroom nodig. Wil je alleen maar af en toe je mobiele telefoon of laptop opladen? Dan heb je een lager wattage nodig dan wanneer je graag een koffiezetapparaat, koelkast of magnetron wilt gebruiken. Het benodigde vermogen in Watt staat vaak ergens op het product (of de oplader ervan) aangegeven, het is de moeite waard om dit voor gebruik te controleren. Om er zeker van te zijn dat de omvormer of je apparaten niet beschadigen als je ze samen gebruikt, zijn er vaak beveiligingen ingebouwd. Ben je niet helemaal zeker van je zaak? Neem gerust contact op met onze klantenservice! Wij helpen je graag.

 

Zuivere sinusomvormers 

Nog een tip: veel apparaten die bijvoorbeeld een ingebouwde motor hebben of een verwarmingselement hebben, gebruiken niet gedurende de volledige gebruiksperiode evenveel stroom. Sterker nog: ze gebruiken soms tijdens gebruik veel meer stroom dan op het apparaat staat aangegeven. Zorg er in zo’n geval altijd voor dat je omvormer dit zeker aankan. Een zuivere sinusomvormer zorgt ervoor dat er een spanning afgegeven wordt met een constante (sinus-)vorm, zoals hij thuis ook uit het stopcontact komt. En wat dat betekent? Storingsvrij genieten van je favoriete elektrische apparaten, net als thuis!

 

In ons assortiment vind je alles voor je vrachtwagen 

Als je een omvormer ‘aan boord’ van je vrachtwagen hebt, betekent dat niet dat je geen keukenapparaat of koelbox ‘voor de vrachtwagen’ meer kunt gebruiken. Ook die bestel je veilig online bij Allesvoorjelogistiek.nl. Net als bijvoorbeeld truckverlichting en reinigingsmaterialen voor je vrachtwagen. Je kunt het zo gek niet bedenken, als het met logistiek te maken heeft hebben wij het al snel in ons assortiment. Heb je vragen over één van onze producten? Onze klantenservice staat voor je klaar met deskundig advies. Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

 

Voordelen van omvormers online kopen Allesvoorjelogistiek.nl

Koop je in onze webshop een omvormer om de stroomvoorziening in je truck te regelen? Dan ben je verzekerd van de volgende voordelen:

  • Scherpe prijzen
  • Persoonlijke service en deskundig advies
  • 14 dagen zichttermijn
  • Snelle verzending
  • Mogelijkheid tot afhaling (Tilburg)