Ruilen & retour

Ondanks dat wij er alles aan zullen doen om u zo goed mogelijk te infomeren over onze artikelen via onze website, kan het toch gebeuren dat een artikel uiteindelijk niet aan uw verwachtingen voldoet. In dit geval kan een artikel onder voorwaarden geruild worden.

 

Wij raden u ten eerste aan bij levering het volgende te controleren:

 

  • zijn de juiste door u bestelde artikelen geleverd?
  • klopt het aantal geleverde producten, conform uw bestelling?
  • bevinden de bestelde producten zich in goede staat?

 

Zakelijke klanten / bedrijven
De Klant is verplicht de gekochte zaken af te nemen op het moment waarop deze hem ter beschikking worden gesteld dan wel op het moment dat deze hem worden bezorgd. Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088-1148900 of per email sales@allesvoorjetruck.nl

 

Verpakking beschadigd?
Indien er sprake is van beschadiging aan de doos, dient dit altijd direct op de vrachtbrief of pakbon van de vervoerder kenbaar te worden gemaakt. Tevens moet dit direct kenbaar worden gemaakt per email aan sales@allesvoorjetruck.nl

 

Particulieren
Particulieren kunnen webshop bestellingen binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de producten retour zenden of annuleren, zonder enige opgave van redenen. Let op! Uw bestelling annuleren kan alleen schriftelijk.

 

Voorwaarden:

Na ontvangst van de betreffende goederen, gaat een afkoelperiode in van 14 dagen, waarin u kunt besluiten de goederen aan ons te retourneren, mits de goederen onbeschadigd zijn en voor zover mogelijk in de originele verpakking worden aangeleverd. U dient binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen, aan ons kenbaar te maken dat u deze wilt retourneren. De kosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Na ontvangst van de door u geretourneerde goederen, wordt uw bestelling incl. verzendkosten van de heen zending door ons gecrediteerd en zullen wij het factuurbedrag binnen 7 dagen op uw rekening bij laten schrijven.