GRATIS VERZENDING* VANAF €150,- EXCL. BTW
OP REKENING KOPEN MOGELIJK
14 DAGEN NIET GOED, GELD TERUG
VEILIGE BETAALMETHODES

Lading zekeren

Jaarlijks worden er enorm veel ongelukken veroorzaakt door het verkeerd laden of niet goed zekeren van ladingen in onder andere vrachtwagens. Daarom heeft de Europese commissie strenge regels ingevoerd om de lading goed te zekeren. Het is dus van belang om uw lading goed te zekeren. Zowel de vervoerder, als verlader, afzender, verpakker of opdrachtgever is verantwoordelijk voor de juiste manier van ladingzekering. Al deze genoemde partijen zijn verantwoordelijk voor de juiste manier van verpakken van de goederen, de juiste manier van gebruiken van een geschikt voertuig en het toepassen van de wetgeving en de bijbehorende regels.

 

Ladingzekering

Van standaard spanbanden 50mm tot afdeknetten, KAT combi ladingbalk, stuwzakken, hijsbanden en tal van andere soorten accessoires: je vindt in onze webshop altijd precies wat je zoekt. Bovendien profiteer je van uitmuntende service en brede vakkennis over allerlei soorten bedrijfs- en vrachtwagens. Zo weet je zeker dat je het juiste product kiest. Al deze onderdelen kunnen ondersteuning bieden voor de juiste manier om je lading vast te zetten. Met de juiste manier van ladingzekering wordt een groot gedeelte van de ongelukken met een vrachtwagen voorkomen, ontstaan er geen lange files of materiële schade, krijg je geen slecht imago en uiteraard geen kans op een boete.

 

Regels ladingzekering

Bij het checken van de ladingverzekering wordt er gekeken hoe deze is vastgezet. De lading moet bepaalde krachten tijdens het vervoer kunnen weerstaan. De lading moet zo gezekerd zijn dat een vertraging van 0,8 G vooruit mogelijk is en 0,5 G achteruit en in zijdelingse richting. Oftewel, als je vol op de rem moet, moet 80% van het gewicht tegen worden gehouden in voorwaartse richting en 50% in achterwaartse en zijwaartse richting. Ook zijn er in Nederland en gedeeltes van België aanvullende regels voor lichte vrachtauto’s en bestelauto’s. Hierbij moet de lading ook zo vastzitten dat naar boven toe gerichte bewegingen tegengehouden worden. Zo is de lading goed gezekerd tegen het omvallen of afvallen van het voertuig.

 

Ladingzekering soorten

Ons assortiment ladingzekering is haast oneindig. Het veilig transporteren van je lading is een must, waarbij ook nog eens een grote verantwoordelijkheid ligt voor de transporteur. Daarom wil je zeker zijn van de juiste materialen die gelijk degelijk zijn om te gebruiken. Alle denkbare middelen vind je in hiervoor in onze webshop Allesvoorjetruck.nl. Denk aan ladingstangen van de bekende merken, Allsafe, Loadlock, Safeload. En niet te vergeten de rondstroppen met een hijscapaciteit tot 3000 kilo. Daarnaast vind je ook nog een groot assortiment ladingbeveiliging voor je vrachtwagen bij Allesvoorjetruck.nl. Hiermee zorg je dat je veilig gezekerde lading ook nog eens optimaal beveiligd worden tegen fraude en diefstal. In dit assortiment bieden wij SCM gekeurde sloten en diversen types verzegelingen.

 

Ladingzekering voor diverse branches

De producten in ladingzekering van Allesvoortjetruck.nl zijn geschikt voor vrachtvervoer in elke branche. Zo vind je bij ons alle artikelen voor het zekeren in elke trailer, oplegger, bestelbus. Zo hebben wij bijvoorbeeld montagesteunen speciaal voor in de bestelbus, zelf oprollende spanbanden in twee maten, hoogwaardig geweven verhuisdekens, en nog veel meer assortiment. Is het noodzakelijk dat je vrije ruimte tussen je lading opvult, zodat deze niet gaat schuiven dan moet je ook eens kijken naar ons assortiment stuwzakken. Hiermee voorkom je dat lading gaat schuiven en voorkom je schade aan kostbare lading. Veiligheid gaat boven alles!

 

Lading vastzetten

Natuurlijk zijn wij er ook voor je als er vaste delen vervangen moeten worden aan je trailer, oplegger zoals bindrails. En heb je een combirail dan hebben wij hiervoor ook de fitting met vastzetring om je lading nog eens extra te zekeren. Weet je niet zeker welk onderdeel je nodig hebt ter zekering van de lading in jouw vrachtwagen of bedrijfswagen? Wij geven je graag een vakkundig advies. We hebben uitgebreide kennis over het zekeren van je lading en kunnen je hiermee helpen bij het vinden van de juiste oplossing zodat jullie veilig de weg op gaan en geen boetes krijgen.

 

Bestaande ladingzekering vervangen

En wil je een bestaand onderdeel van jouw trailer, oplegger, zoals bindrails vervangen? Ook in dat geval zoeken we met jou naar de best passende oplossing. Ook voor vragen over montage van deze rails kun je bij ons terecht. Ben je wagenparkbeheerder of fleetowner en wil je direct voor een groot aantal opleggers, trailers, bestelbussen een bestelling met ladingzekering artikelen bestellen? Dan maken we voor jou graag een voorstel op maat. 

 

Voordelen ladingzekering online kopen

Koop je ladingzekeringen online in onze webshop? Dan ben je verzekerd van de volgende voordelen: 

 

Snelle verzending
We verzenden elke werkdag, dus je hebt je bestelde ladingzekering razendsnel in huis. 

Ruime keuze
Ons assortiment is zowel breed als diep. Naar iets specifieks op zoek? Vraag het gerust! 

Scherpe prijzen
Je sluit bij ons altijd de beste deal voor je ladingzekering. 

Persoonlijke service en deskundig advies
Vraag over producten voor jouw vrachtwagen of bedrijfswagen? Stel ze per mail of telefoon. 

Mogelijkheid tot afhaling (Tilburg)
Zo kun je direct weer de weg op! 

14 dagen zichttermijn
Zijn de ladingzekeringen niet naar wens of zocht je toch iets anders? Dan stuur je je bestelling gewoon terug.