GRATIS VERZENDING* VANAF €150,- EXCL. BTW
AFHALEN MOGELIJK IN ONZE SHOP
14 DAGEN NIET GOED, GELD TERUG
VEILIGE BETAALMETHODES
Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste filters voor jouw vrachtwagen?
Deze blog benadrukt het essentiële belang van regelmatig onderhoud aan vrachtwagenfilters voor optimale prestaties en bescherming van kostbare motoronderdelen. Het bespreekt waarom het vervangen van filters van vitaal belang is voor het handhaven van motorprestaties en het voorkomen van schade. De belangrijkste filters die moeten worden onderhouden, waaronder het luchtfilter, oliefilter, brandstoffilter en interieurfilter, worden benoemd, met een nadruk op het belang van het kiezen van hoogwaardige filters die aan de specificaties van de fabrikant voldoen. Daarnaast wordt beschreven welke filters gemakkelijk door de eigenaar kunnen worden vervangen en welke filters meer expertise vereisen. Tot slot biedt de blog een oplossing voor mensen die hulp nodig hebben bij het vinden van de juiste filters voor hun voertuig, met een uitnodiging om contact op te nemen met het deskundige team voor persoonlijke assistentie. De samenvatting benadrukt het belang van tijdig filteronderhoud en het gebruik van professionele hulp om de levensduur en prestaties van vrachtwagens te maximaliseren.
12 volt vrachtwagen accu kopen of vervangen, wat moet ik weten?
Ontdek in onze blog de twee hoofdtypen vrachtwagenaccu's: startaccu's voor krachtige starts en semitractieaccu's voor langdurige energielevering. Leer hoe je een 12-volt accu vervangt en essentieel onderhoud uitvoert. Ontdek wintermaatregelen zoals isolatie en druppelladers om je vrachtwagenaccu's winterklaar te maken. Houd je accu's in topconditie voor betrouwbare prestaties, zelfs in koude omstandigheden.
Bereid Je Voor: Slimme Tachograaf Vóór Eind 2024 Geregeld
Het komende jaar staat voor de deur met een drukke periode in het vooruitzicht. Tegen het einde van 2024 moeten talloze tachografen worden geijkt, en een groot aantal internationaal opererende vrachtwagens zal worden uitgerust met de tweede generatie slimme tachografen (DTCO 4.1). Dit alles valt onder de noemer van de Mobility Package. Het is van cruciaal belang om volledig op de hoogte te zijn van alle aspecten die van invloed zijn op je dagelijkse werkzaamheden. Maar wat houdt de Mobility Package precies in? Hoe ziet het komende jaar eruit? Wat betekent de tweede generatie slimme tachograaf en hoe raakt dit jou als transporteur en werkplaats? Hieronder lees je alles wat je moet weten.
Brandblussers: verplicht voor niet-Belgische weggebruikers in België!
Als je op de Belgische wegen rijdt, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de regelgeving omtrent brandblussers in vrachtwagens. Zelfs als je een niet-Belgisch kenteken hebt, ben je verplicht om een brandblusser aan boord te hebben. Bij Allesvoorjetruck.nl begrijpen we het belang van veiligheid en bieden we een ruim assortiment aan brandblussers die aan de vereisten voldoen.
TomTom Trucknavigatie: De Expert op de Weg voor Vrachtwagens
Als professionele vrachtwagenchauffeur weet je dat het navigeren op de weg niet altijd even eenvoudig is. Smalle straten, lage bruggen en beperkte toegang zijn slechts enkele van de uitdagingen waarmee je te maken krijgt. Gelukkig is er een betrouwbare metgezel om je te helpen bij het veilig en efficiënt afleggen van je routes: de TomTom Trucknavigatie. In deze blogpost zullen we de kenmerken en voordelen van de TomTom GO Expert 6  en 7 trucknavigatie verkennen, die speciaal ontworpen zijn om aan de unieke behoeften van vrachtwagenchauffeurs te voldoen.
Meester in ladingbeheer: Ontdek de kracht van Ladingstangen
Een ladingstang is een stang waarmee je de lading vastzet en een deel van de trailer of bus als het ware afsluit, waardoor de lading beschermd wordt en niet kan schuiven of beschadigd raken. Het gebruik van ladingstangen vermindert daardoor ook de kans op ongevallen tijdens het rijden, omdat de lading op zijn plaats blijft bij uitwijkmanoeuvres, remacties of scherpe bochten. Lees in deze blog alles over de ladingstangen die wij verkopen.
Wielkeggen, uitgebreide informatie over soorten en gebruik
Wielkeggen zijn essentiële hulpmiddelen voor het garanderen van veiligheid en stabiliteit bij het parkeren of onderhouden van voertuigen. Deze kleine maar krachtige hulpmiddelen voorkomen dat voertuigen ongewenst in beweging komen. In deze blog ontdek je waar wielkeggen voor zijn, de verschillende soorten die beschikbaar zijn, de materialen waarvan ze zijn gemaakt en wie ze gebruikt.
Hoe gebruik je nu eigenlijk een spanband met ratel?
Hoe gebruik je nu een spanband met ratel? Om je daar een duidelijk antwoord op te geven hebben wij hier een gedetailleerde uitleg over het gebruik van deze spanbanden, inclusief een procedure voor het veilig gebruiken ervan. Hierbij wordt aandacht besteed aan het hanteren van de ratel, welke soort spanband te kiezen en hoe uiteindelijk je lading veilig te zekeren om schade aan je vracht en voertuig te voorkomen.