GRATIS VERZENDING* VANAF €150,- EXCL. BTW
OP REKENING KOPEN MOGELIJK
14 DAGEN NIET GOED, GELD TERUG
VEILIGE BETAALMETHODES

Bespaar geld met zonnepanelen voor de transportsector


Transformeer winstgevendheid in duurzaamheid

Bespaar geld, verbeter het comfort en bereik een groen profiel


De CIGS-zonneoplossing van Green Energy heeft een revolutie teweeggebracht in de transportsector door een oplossing aan te bieden die comfort, efficiëntie, duurzaamheid en kostenbesparingen combineert. Laten we eens kijken hoe deze oplossing het comfort van de chauffeurs, het milieu en het duurzame profiel van het bedrijf verbetert en tegelijkertijd diesel bespaart.

Bestuurderscomfort


Traditioneel zijn het leveren van elektriciteit voor de behoeften van bestuurders en het vermijden van stationair draaien uitdagingen geweest die zowel het comfort als de CO2-uitstoot beïnvloeden. De CIGS-zonnepanelen van Green Energy veranderen het spel door de noodzaak van stationair draaien te elimineren zonder dat dit ten koste gaat van het comfort. Dit zorgt ervoor dat chauffeurs altijd elektriciteit beschikbaar hebben, waardoor zorgen over stroom worden weggenomen.

CIGS-panelen: ontworpen voor transport


De MIPV-oplossing (Mobile Integrated Photovoltaic) van Green Energy is ontworpen voor transport en het leven op de weg. Hun flexibiliteit maken ze ideaal voor montage op voertuigen, waardoor betrouwbare en langdurige prestaties onder alle omstandigheden worden gegarandeerd.

Efficiëntie en besparingen


CIGS-panelen zijn uiterst efficiënt, zelfs in schaduwrijke omstandigheden en wisselend weer. Ze leveren een indrukwekkende hoeveelheid energie en besparen aanzienlijk, op jaarbasis minimaal 500-700 liter diesel. Deze aanzienlijke besparingen resulteren in een rendement op de investering in slechts 19 maanden. Deze efficiëntie verandert groen in goud, waardoor ze een superieure oplossing zijn voor transportbedrijven die de kosten en de impact op het milieu willen verminderen.

Duurzame oplossing


Naast directe voordelen zoals brandstofbesparing en verlenging van de levensduur van de batterij, verminderen CIGS-panelen ook aanzienlijk de CO2-uitstoot. Deze oplossing geeft het bedrijf een concurrentievoordeel in een tijdperk waarin de vraag naar duurzaam transport steeds groter wordt. Door deze groene technologie te implementeren, behaalt het bedrijf economische voordelen en een sterk en positief duurzaam profiel, waarbij de kleinste set gemiddeld 1,44 ton CO2 bespaart over vijf jaar. De intelligentie van het systeem gecombineerd met het state of the art MIPV.pro fleet rapportageplatform maakt het voor u als transporteur mogelijk deze besparingen ook zichtbaar en rapporteerbaar te maken.

Nieuws:


Met de nieuwe Charge Controller van Green Energy met ingebouwde datalogger heeft u via een gebruiksvriendelijke app toegang tot verbruiksinzichten. Hierdoor kunt u de efficiëntie van zonnecellen, brandstofbesparingen en CO2-reductie monitoren voor nauwkeurige rapportage.
Green Energy is gespecialiseerd in CIGS-zonneceloplossingen, waaronder MIPV-oplossingen (Mobile Integrated Photovoltaic) op maat voor transport. Hun innovatieve zonneceltechnologie zorgt ervoor dat voertuigen schone energie kunnen opwekken, de afhankelijkheid van diesel kunnen verminderen en de schadelijke CO2-uitstoot dramatisch kunnen minimaliseren. De plug-and-play zonne-energieoplossing van Green Energy kan voor alle voertuigen worden gebruikt en levert stroom voor cabineverwarming, 230 V-stopcontacten en USB-poorten, en het opladen van andere elektronische apparaten, waardoor duurzaamheid en comfort worden gegarandeerd. De voordelen zijn talrijk, en Groene Energie maakt het een goed bedrijf om voor duurzaamheid te kiezen.
Het installeren van de plug-and-play zonne-energieoplossing van Green Energy op een voertuig heeft veel voordelen. Gebruikers profiteren van brandstofbesparing, minimale CO2-uitstoot en een langere levensduur van de batterij en dynamo, om nog maar te zwijgen van het comfort en de veiligheid van het altijd beschikbaar hebben van groene stroom voor elektronische apparaten.
– 25 jaar efficiëntie
– Brandstofbesparing
– CO2-besparing
- CO2 rapportage van uw volledige vloot
– Dubbele levensduur van de batterij
– Verhoogd comfort
– Grenzeloze groene energie
– Overal opgeladen apparaten