GRATIS VERZENDING* VANAF €150,- EXCL. BTW
OP REKENING KOPEN MOGELIJK
14 DAGEN NIET GOED, GELD TERUG
VEILIGE BETAALMETHODES

Truck schadedelen 

Ontdek hier Alles voor je Truck: dé specialist in schadedelen voor diverse truckmerken zoals Daf, Scania, Mercedes, Volvo, MAN en Renault. Van originele kwaliteitsdelen tot betaalbare alternatieven van after-market merken, wij leveren snel en betrouwbaar.

Schadedelen voor elk Truck merk

 

Alles voor je Truck is specialist in het leveren van schadedelen voor alle truck merken zoals Daf, Scania, Mercedes, Volvo, MAN, en Renault. Een ongeluk(je) is helaas zo gebeurd, waardoor er regelmatig schadedelen bij ons besteld worden.

Hierbij hebben wij voor onze klanten de keuze uit 2 prijsniveaus die bestaan uit originele kwaliteit van het truck merk, of de mogelijkheid tot een goedkoper alternatief in de vorm van after-market merken zoals Covind, DT Spare parts, SME, en nog vele andere.

Omdat we met een betrouwbare leverancier werken kunnen we de levertijden erg kort houden. Er is namelijk een ruime voorraad van de delen, en wat er wellicht niet op voorraad is kan met een korte levertijd voor je worden besteld.  

Alle bestelde onderdelen worden hierna zorgvuldig bij je bezorgd door PostNL of de grotere delen zoals bumpers door Transmission. Altijd met Track en Trace zodat je in de gaten kunt houden waar je bestelling is.

Om voor jou tot het juiste schadedeel te komen, vragen wij je enkel om via e-mail een aanvraag in te sturen, waarbij je duidelijk vermeld om wat voor schadedeel het gaat en het chassisnummer van het betreffende voertuig. Na ontvangst zullen wij hierna zo snel mogelijk contact met je opnemen. Natuurlijk is het ook mogelijk direct telefonisch contact op te nemen met +31 13 543 0000 

Voorbeelden van schadedelen

Grille, instapbak, trottoirspiegel, koplamp, koplamphoek, opstaptrede, spiegel, bumper