GRATIS VERZENDING* VANAF €150,- EXCL. BTW
OP REKENING KOPEN MOGELIJK
14 DAGEN NIET GOED, GELD TERUG
VEILIGE BETAALMETHODES

Zakelijke bestellingen


Zakelijke aankopen doen bij Alles voor je Truck

Of je nu een eigen rijder bent of werkt voor een bedrijf, instelling of overheid, Alles voor je Truck is dé bestemming voor al je zakelijke aankopen. Bij ons profiteer je van diverse voordelen die specifiek gericht zijn op jouw zakelijke behoeften. 

Om te beginnen vragen we je eenmalig om een account aan te maken bij je eerste bestelling. Dit proces verloopt snel en eenvoudig, waardoor je direct toegang krijgt tot alle mogelijkheden die we te bieden hebben. Vanaf dat moment kun je moeiteloos en efficiënt bij ons bestellen, waardoor je kostbare tijd bespaart. 

Maar dat is nog niet alles. Wij begrijpen dat elke zakelijke klant unieke wensen en eisen heeft. Daarom staan we altijd klaar om aan je specifieke behoeften te voldoen. Wil je bijvoorbeeld betalen via factuur of op rekening bestellen? Dat is mogelijk. Laat het ons simpelweg weten via telefoon of e-mail, en wij doen ons best dit voor je te regelen. Daarnaast bieden we de optie om een op maat gemaakte offerte te ontvangen, direct in je mailbox. We streven ernaar om aan al jouw zakelijke vereisten te voldoen, zodat je zonder zorgen kunt bestellen. 

Bestel op jouw manier bij Alles voor je Truck

Bij Alles voor je Truck geloven we in keuzevrijheid. Daarom bieden we meerdere bestelmethoden aan, zodat je op jouw favoriete manier kunt bestellen. Onze website is de meest handige optie, waar je ons uitgebreide assortiment kunt bekijken, prijzen kunt vergelijken en de verwachte leverdatum kunt zien. Ben je meer geneigd om je bestelling / inkooporder via e-mail of telefonisch door te geven? Dat is eveneens mogelijk. Stuur ons een e-mail of bel ons op het aangegeven nummer, en we sturen direct onze toegewijde orderpickers naar het magazijn om jouw bestelling gereed te maken. 

Betaalmogelijkheden

Om het nog eenvoudiger te maken, bieden we diverse betaalmogelijkheden aan. Je kunt bij ons betalen met: 
  • iDeal 
  • Bancontact 
  • Sofort banking 
  • Mastercard 
  • VISA card
  • Apple Pay 
  • Paypal

Daarnaast accepteren we betalingen via overschrijving. Voor extra flexibiliteit bieden we ook de mogelijkheid om op rekening te bestellen, waarbij je de betaling kunt voldoen nadat je de factuur per e-mail hebt ontvangen. Indien je gebruik wilt maken van deze optie, hoef je alleen maar contact met ons op te nemen en het aan te vragen. 

Zakelijke Belgische klant?

We willen je graag informeren over een speciale service die we aanbieden aan onze zakelijke Belgische klanten. Als je een geldig BTW-nummer hebt en zakelijke aankopen wilt doen in onze webshop, kun je profiteren van een BTW-tarief van 0%. 

Hoe werkt het? 

1. Voer je zakelijke bestelling uit in onze webshop, zoals je dat normaal zou doen. 
2. Bij het bevestigen van je gegevens in de kassa wordt je gevraagd om je BTW-nummer in te voeren. 
3. Het ingevoerde BTW-nummer wordt automatisch gecontroleerd door ons online systeem voor de uitwisseling van BTW-informatie (VIES). 
4. Alleen als de controle een positief resultaat oplevert, wordt het BTW-percentage op 0% gezet voor je aankoop. Dit betekent dat je aankoop wordt beschouwd als een intracommunautaire verwerving. 

Dit proces zorgt ervoor dat je als zakelijke klant de juiste BTW-behandeling ontvangt op basis van je BTW-status. Het biedt zo de mogelijkheid om BTW-vrij in onze webshop te winkelen, wat financiële voordelen kan opleveren voor je bedrijf. We waarderen je zakelijke relatie en streven ernaar om de winkelervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen. Mochten er toch nog vragen zijn over deze service, of is er hulp nodig bij het plaatsen van een bestelling, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We staan altijd voor je klaar om te assisteren.


Verdere vragen over zakelijke bestellingen?

Heb je nog meer vragen over zakelijke bestellingen of wil je meer informatie over onze beschikbare betaalopties? Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te assisteren. Aarzel dus niet om ons te e-mailen op info@allesvoorjetruck.nl of te bellen naar 013 543 0000. Onze medewerkers staan op werkdagen van 08:00 uur tot 18:00 uur voor je klaar, en streven ernaar om je de best mogelijke ondersteuning te bieden bij al je zakelijke aankopen.