Lampenbeugels & bullbars

Wil je graag je truck verfraaien en/of een eigen look geven met een lampenbeugel en bullbars? Kijk dan snel in ons complete assortiment dat gemakkelijk gesorteerd is per type truck. Wij voeren voor onze lampenbeugels en bullbars het kwaliteitsmerk Metec dat sinds 1993 garant staat voor deze kwaliteit. Bekijk onze truck bullbars en lampenbeugels hieronder.

 

Lampenbeugels en truck bullbars

Alles Voor Je Truck beschikt over een groot assortiment accessoires om jouw truck het uiterlijk te geven naar jouw wens. We leveren lampenbeugels en bullbars van het bekende merk Metec, dat een assortiment heeft voor Daf, Man, Mercedes, Renault, Scania en Volvo.  Metec maakt gebruik van roestvrijstaal dat chroom bevat en nikkel, waardoor het niet kan afbladeren. Het RVS is te allen tijde weer in dezelfde staat te poetsen, waarin het ooit geleverd is. Hierdoor durven zij als fabrikant zelfs een garantie tot 6 jaar te geven. Met dit merk zit je dus zeker te weten goed.

 

Lampenbeugel vrachtwagen

Met een lampenbeugel/bullbar voor je vrachtwagen voorkom je schade aan je truck en creëer je een eigen look. Zo maak je indruk met je lampenbeugel en biedt deze ook nog eens bescherming aan je vrachtwagen. Lampenbeugels komen in verschillende soorten voor, zoals dakbeugels, bumperbeugels en grill beugels. Maak een keuze uit ons assortiment lampenbeugels, bullbars en sidebars en maak je truck helemaal naar jouw smaak. Mede door het toevoegen van verstralers die wij leverbaar hebben in traditioneel halogeen of modern led, kun je jouw nieuwe accessoire helemaal afmaken.

 

Truck bullbar

Heb je ook een signalerende functie nodig op jouw vrachtwagen? Maak dan je keuze uit de verschillende zwaailampen en flitslampen in onze online shop. Deze zijn ook te plaatsen op diversen lampenbeugels. Afhankelijk van de functionaliteit en het soort accessoire waarvoor je een lamp zoekt, vind je zeker een model dat precies past. En kom je er niet uit? Stel dan je vragen aan onze vakkundige klantenservice, zij kunnen je adviseren over de juiste lampenbeugel en bullbar voor jouw truck.

 

Koop je een lampenbeugel en of bullbar online in onze webshop?

Dan ben je verzekerd van de volgende voordelen: