Lampenbeugels & bullbars

Truck lampenbeugel en bullbar

Wil je graag je truck verfraaien en/of een eigen look geven? Kijk dan snel in ons complete assortiment dat gemakkelijk gesorteerd is per type truck. Wij voeren voor onze lampenbeugels en bullbars het kwaliteitsmerk Metec dat sinds 1993 garant staat voor deze kwaliteit. Hun gebruikte roestvrijstaal bevat chroom en nickel waardoor het niet kan afbladderen en het RVS ten alle tijden weer in dezelfde staat te poetsen is, waarin het ooit geleverd is. Hierdoor durven zij als fabrikant zelfs een garantie tot 6 jaar te geven. Met dit merk zit je dus zeker te weten goed.

 

Uitgebreid assortiment lampenbeugels en bullbars

Allesvoorjetruck.nl beschikt over een bijzonder uitgebreid assortiment accessoires om jou truck dat specifieke uiterlijk te geven. We leveren het bekende merk Metec dat een assortiment heeft voor Daf, Man, Mercedes, Renault, Scania en Volvo.

Maak een keuze uit het assortiment lampenbeugels, bullbars, sidebars en creëer je eigen look. Mede door het toevoegen van verstralers die wij leverbaar hebben in traditioneel halogeen of modern led, kun je jou nieuwe accessoire helemaal af maken. Heb je ook een signalerende functie nodig op jouw vrachtwagen? Maak dan je keuze uit de verschillende zwaailampen en flitslampen in onze online shop, die ook te plaatsen zijn op de diversen lampenbeugels. Afhankelijk van de functionaliteit en het soort accessoire waarvoor je een lamp zoekt, vind je zeker een model dat precies past. En kom je er niet uit? Dan stel je al je vragen aan onze zeer vakkundige klantenservice die je kan adviseren over de juiste match voor jouw truck. 

 

Koop je een lampenbeugel en of bullbar online in onze webshop?

Dan ben je verzekerd van de volgende voordelen:

 

Accesoires voor je vrachtwagen snel verzonden 
Elke werkdag kunnen wij onze voertuig specifieke bestelling plaatsen bij onze leverancier, zodat wij snel kunnen leveren.   

Groot assortiment lampenbeugels en bullbars 
Maak je keuze uit de accessoires van het gerenomeerde a-merk Metec en geef je truck een geheel eigen look.

Scherpe prijzen
Alle accessoires zijn superscherp geprijsd.


Persoonlijke service en deskundig advies
Weet je niet welke type bullbar, sidebar of lampenbeugel het beste past bij jouw truck? Of wil je meer weten over de voordelen van het direct bijbestellen van bijbehorende verstralers? Stel dan je vragen aan onze vakkundige teamleden.  

Mogelijkheid tot afhaling (Tilburg)
Woon je in de buurt? Kom dan afhalen nadat je van ons een bericht ontvangen hebt dat je bestelling klaar ligt, en loop gelijk eens rond in onze shop.