Filters
Trailer & containersloten Verzegelingen

Diameter

Lengte

Breeksterkte

Materiaal

Verzegelingen

Wil je voor het transport of vervoer van goederen een verzegeling aanbrengen? Dan is het belangrijk dat je voor het beveiligen van laadeenheden een methode van verzegelen gebruikt die betrouwbaar is. Hiermee zorg je ervoor dat aansprakelijkheden duidelijk zijn vastgelegd en risico’s zijn afgedekt. Bij Allesvoorjetruck.nl vind je een uiteenlopend assortiment met producten en hulpmiddelen voor het verzegelen en probleemloos vervoeren van kwalitatieve goederen.

 

Juridisch belang van verzegelingen

Nadat een verzegeling is aangebracht, is het belangrijk dat deze door de chauffeur samen met de verantwoordelijke op de laad- of loslocatie wordt gecontroleerd. Wanneer een lading hierop niet is gecontroleerd, kan discussie ontstaan. Zelfs afkeuring van de lading of de hele container zou het gevolg kunnen zijn. Iets wat je natuurlijk altijd wilt voorkomen, omdat de schade hiervan enorm is! Niet alleen op het gebied van goederen kan een ontbrekende of kapotte zegel problemen opleveren. Steeds vaker gebeurt het in grensgebieden dat migranten toegang willen krijgen tot een container of oplegger. Wanneer er geen deugdelijke verzegeling aanwezig is, hebben zij hiertoe relatief makkelijk de mogelijkheid. Het aanbrengen van een goede verzegeling kan op dit gebied dus veel problemen voorkomen.

Verzegelingen voor diverse branches

Het is natuurlijk mogelijk dat je een lading moet verzegelen in verband met de eisen die je klant of de producent van goederen hieraan stelt. Daarom hebben wij een brede keuze aan verzegelingsproducten, voor zowel het reguliere wegvervoer als de retailbranche, farmaceutische industrie, chemische industrie of geld- en waardetransport. Heb je een zeer specifieke vraag? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Verzegelingen in diverse kleuren, aantallen en afmetingen

Het registreren van verzegelingen is minstens net zo belangrijk als het plaatsen van het zegel zelf. Om de administratieve verwerking eenvoudig te maken, hebben we matten met opeenvolgende nummers. En ook in kleur is er volop keuze, zodat diverse ladingen en zegels makkelijk van elkaar te scheiden en te onderscheiden zijn.

 

Voordelen van verzegelingen online kopen bij Allesvoorjetruck.nl

Wanneer je producten voor verzegelingen online koopt in onze webshop, ben je verzekerd van de volgende voordelen:

  • Scherpe prijzen
  • Snelle verzending
  • Mogelijkheid tot afhaling (Tilburg)
  • Deskundig advies en persoonlijke service
  • 14 dagen zichttermijn