GRATIS VERZENDING* VANAF €150,- EXCL. BTW
OP REKENING KOPEN MOGELIJK
14 DAGEN NIET GOED, GELD TERUG
VEILIGE BETAALMETHODES

Ruilen & retour


Wanneer je een bestelling geplaatst hebt en deze keurig ontvangen hebt, kan het voorkomen dat het toch niet helemaal naar wens is. Stel, je had liever een oranje markeringslamp gehad in plaats van een rode. Geen zorgen, want bij Alles voor je Truck maken we het ruilen eenvoudig voor je. Indien je je binnen een redelijke termijn van 14 dagen bedenkt, is retourneren geen enkel probleem. Hieronder vind je alle benodigde informatie met betrekking tot het terugsturen van je bestelling.

Herroepen (alleen particuliere klanten)


Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling, zonder opgaaf van reden, het product te retourneren aan ons. Maak hiervoor gebruik van ons herroepingsformulier. Hoewel niet verplicht, versnelt dit wel het retourproces aangezien we direct weten van wie we het retour ontvangen.


Ruilen


Bij Alles voor je Truck streven we ernaar om de productinformatie in onze webwinkel zo nauwkeurig en uitgebreid mogelijk weer te geven. Mocht een artikel desondanks toch niet aan je verwachtingen voldoen, bieden wij de mogelijkheid om het binnen 14 dagen na ontvangst te ruilen voor een ander artikel of een andere uitvoering. 

Wanneer kun je een bestelling niet retourneren?

De volgende producten kun je niet retourneren:
  • producten die geen deel uitmaken van ons assortiment en/of op jouw verzoek speciaal voor je besteld zijn;
  • producten waarvan de verpakking of verzegeling na levering verbroken is;
  • producten die beschadigd of vervuild zijn door ondeskundig gebruik;
  • producten met een beperkte houdbaarheid.

Voorwaarden retourzendingen

De kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening. Na ontvangst van de door jou geretourneerde goederen wordt je bestelling (inclusief verzendkosten van de heenzending) door ons gecrediteerd en zullen wij het factuurbedrag binnen 14 dagen op je rekening bij laten schrijven. Indien wij de retourzending beschadigd of onvolledig retour ontvangen, brengen wij kosten in rekening om deze artikelen te herstellen. Deze kosten worden door ons ingeschat en naar alle redelijkheid bepaald.

Retourprocedure zakelijke klanten


Wij willen natuurlijk dat je als zakelijke klant tevreden bent over de levering. Mocht dit niet zo zijn, dan proberen we het vanzelfsprekend goed op te lossen. Daarvoor hebben wij een retourprocedure ingericht. Die omvat de volgende stappen:
  • Vul het retourformulier volledig in en stuur het naar klantenservice@allesvoorjetruck.nl.
  • Je ontvangt van ons binnen 1 werkdag een bevestiging van je retouraanvraag.
  • Print het ingevulde formulier en voeg deze bij de retourzending.
  • Graag ontvangen wij indien mogelijk de artikelen terug in de omdoos waarin ze ook verzonden zijn. De producten dienen sowieso altijd verpakt te zijn in de originele verpakking