GRATIS VERZENDING* VANAF €150,- EXCL. BTW
OP REKENING KOPEN MOGELIJK
14 DAGEN NIET GOED, GELD TERUG
VEILIGE BETAALMETHODES

Hogedrukreinigers


Op zoek naar de perfecte hogedrukreiniger voor al uw reinigingsbehoeften? Allesvoorjetruck heeft het allemaal! Of u nu een heet water hogedrukreiniger op diesel nodig hebt voor een veeleisende industriële of commerciële reinigingstaak, of een koudwater hogedrukreiniger voor thuis of op het werk, wij hebben de oplossing die u nodig hebt.

Heet water hogedrukreiniger


Onze diesel-aangedreven hogedrukreinigers combineren de kracht van heet water met hoge druk om zelfs de meest hardnekkige vet-, olie- en andere vuilvlekken van verschillende oppervlakken te verwijderen. Ze zijn duurzaam en krachtig, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in de meest veeleisende omgevingen en situaties. Of het nu gaat om een industriële omgeving of commerciële toepassingen, heet water hogedrukreinigers op diesel bieden de krachtige reinigingsoplossing die u nodig hebt om alles schoon en hygiënisch te houden.

Koud water hogedrukreiniger


Op zoek naar een koudwater hogedrukreiniger voor thuis of op het werk? Onze hogedrukreinigers zijn speciaal ontworpen voor de meest veeleisende reinigingstaken en zijn perfect voor het schoonmaken van voertuigen, gevels, terrassen en nog veel meer. Onze hogedrukreinigers zijn voorzien van de nieuwste technologieën en gemaakt van hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat ze lang meegaan en betrouwbare prestaties kunnen leveren. Met de krachtige en zuinige motoren kunt u gemakkelijk de druk en de waterstroom regelen, zodat u zelfs de meest hardnekkige vervuiling kunt verwijderen van verschillende oppervlakken, zoals betonnen vloeren, gevels, auto's, vrachtwagens, boten en nog veel meer.

Bij Allesvoorjetruck bieden we een ruime keuze aan hogedrukreinigers van verschillende merken en modellen, voor zowel particulier als professioneel gebruik. Bekijk ons assortiment en vind de perfecte hogedrukreiniger voor uw reinigingsbehoeften!