Accu's & toebehoren

Wil je online graag voordelig accu’s en toebehoren voor jouw truck bestellen? In onze webshop heb je de keuze uit een gigantisch aanbod van onderdelen voor jouw vrachtwagen. Dit varieert van een nieuwe accu voor jouw truck tot allerlei accessoires die hierbij onmisbaar zijn. Online vind je ongetwijfeld waar je naar op zoek bent. Bovendien verzeker jij jezelf bij ons van een vakkundig advies, mocht dat nodig zijn. Een verkeerd onderdeel bestellen, dat zal jou niet snel meer overkomen. 

Een accu voor elke vrachtwagen 

Of je nu voor je werk de weg opgaat, werkzaam bent als zzp’er of voor je plezier in een truck rijdt, bij ons vind je voor elke vrachtwagen de juiste accu. Onze accu’s zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. De prijs die je betaalt is natuurlijk afhankelijk van welke accu je voor je truck nodig hebt. Naast accu’s koop je bij ons ook bijbehorende onderdelen, waaronder accupoolklemmen, massastrips en accu verbindingskabels. Zelfs voor batterijen ben je bij ons op de juiste plek. Laat je verrassen door ons veelzijdig aanbod van accu’s en toebehoren voor jouw truck en ga veilig en onbezorgd de weg op. 

 

Truck accu 

Is de accu van je truck aan vervanging toe en is deze niet meer te repareren? Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste accu voor jouw truck. Een topmerk accu die je aantreft in onze webshop is bijvoorbeeld Bosch. Daarmee haal je de allerbeste kwaliteit accu in huis en kan jouw truck er de komende tijd meer prima tegenaan. Of zoek je naar batterijen voor de laadklep of als startmotor functie? Ook dit kun je bij ons vinden.  

 

Vrachtwagen accu vervangen 

Voordat je je accu gaat vervangen, check het ampère niveau van de oude accu. Daarnaast zijn de afmetingen van belang. Ook dit kun je op de oude accu vinden. Check deze altijd, ook voor de batterijen, voordat je je accu bij ons bestelt. Let ook op of de bodem van de accu wordt meegerekend op je accu, dit wordt met een aparte afbeelding weergegeven. En tot slot is het belangrijk om het pooltype te controleren. Check van te voren dus waar de min en de plus zit. Onze gouden tip is: check je oude accu en bestel een vergelijkbare accu.  

 

Waarom online bestellen in onze gespecialiseerde webshop?  

Een bestelling plaatsen in onze webshop levert je altijd voordelen op. Wij zetten al onze voordelen graag voor je op een rij: 

 • Professioneel advies 
  Advies nodig bij je aankoop? Bij ons ben je verzekerd van een vakkundig advies.

 • Snelle verzending 
  Een bestelling van accu’s en toebehoren wordt door ons razendsnel bij je thuisbezorgd.

 • Ruim assortiment 
  Bij ons heb je de keuze uit een veelzijdig assortiment van accu’s en toebehoren. 

 • Aantrekkelijke prijzen 
  In onze webshop geniet je van de scherpste deal. 

 • 14 dagen zichttermijn 
  Een perfecte manier om de accu’s en toebehoren te testen! 

 • Ophalen in Tilburg 
  Liever zelf je bestelling ophalen in Tilburg? Dit is bij ons geen enkel probleem. 

Benieuwd naar overige aanbod? Bekijk bijvoorbeeld ons aanbod laadklep onderdelen en truckaccessoires.