Spiralen & toebehoren

Ben je voor jouw vrachtwagen of truck op zoek naar spiralen? Ons assortiment luchtspiralen, remspiralen en elektrospiralen is van de hoogste kwaliteit en daarnaast altijd scherp geprijsd. Maak je keuze uit een metalen of een kunststof buitenveer. En kies de lengte die je nodig hebt voor jouw specifieke situatie. Ook voor electrospiralen geldt een grote keuze. Daarnaast vind je losse stekkers en stekkerdozen in onze webshop. Want het is immers lang niet altijd nodig om een volledige spiraal te vervangen, een onderdeel kan ook al de oplossing zijn.

 

 

Koop al uw spiralen in onze webshop

Jouw voertuigen moeten natuurlijk onder alle omstandigheden blijven rijden. Logisch; want stilstand kost geld. Periodiek, en preventief onderhoud voorkomt het risico van stilstand zoveel mogelijk. Ook uw laad- en losslangen, remslangen zijn hierbij essentiële onderdelen. Ze moeten natuurlijk altijd in goede conditie verkeren. Zo voorkom je gedoe bij het aan- en afkoppelen en heb je controle over je combinatie onderweg.

 

Spiralen vrachtwagen

Bij Allesvoorjetruck koopt u de luchtspiralen, electrospiralen en alle toebehoren voor zowel lucht als electro die voldoen aan de hoogste eisen. Zoals het geschikt zijn voor ADR/VLG vervoer, en diversen certificeringen zoals ISO 7638-1 | ISO 1185 | VG96917. Weet u toch niet precies welke slang of koppeling u nodig heeft? Onze specialisten van de verkoop binnendienst nemen de tijd om u technisch te adviseren.

 

Welk voordeel heb je als je je spiralen in deze webshop koopt?   

 • Je lucht- en electrospiralen snel verzonden 
  Op werkdagen verzenden we spiralen al op dezelfde dag  
 • Groot assortiment  
  Onze spiralen passen op elke vrachtwagen of truck. Heb je vragen? Stel ze dan!  

 • Scherp geprijsd 
  Je koopt je spiralen gegarandeerd scherp in. 
 • Vakkundig advies 
  Wil je meer informatie over lucht- of electrospiralen? Stel ze per mail of telefoon. 
 • 14 dagen zichttermijn
  Zijn de spiralen die je online hebt gekocht niet naar wens of zocht je toch iets anders? Dan stuur je je bestelling gewoon terug.