GRATIS VERZENDING* VANAF €150,- EXCL. BTW
OP REKENING KOPEN MOGELIJK
14 DAGEN NIET GOED, GELD TERUG
VEILIGE BETAALMETHODES

Signaleringen

Signaleringen komen in verschillende vormen, zoals veiligheidsverlichting en markeringen. Ze kunnen levens redden door bijvoorbeeld de juiste gevaar etiketten of markeringsstickers. Veiligheidssignalering kan door middel van pechlampen, maar ook gevarendriehoeken en markeringsborden. Zo kun je met een gevaaretiket of bord het karakter van de lading aangeven. Doet er onderweg een ongeluk voor, heb je pech of moet je onderdelen vervangen? Dan is een gevarendriehoek onmisbaar, vaak in combinatie met pionnen en pechlampen.

 
Markering vrachtwagen

Het bevestigen van reflectiematerialen aan je truck, vrachtwagen of vervoersmiddel, draagt bij aan de zichtbaarheid bij medeweggebruikers. Zowel wanneer je zelf rijdt, wanneer je stilstaat of geparkeerd staat. Markeringsborden zijn eveneens onmisbaar. Shop hier online het soort bord dat je nodig hebt en kies meteen ook voor een houder. Om je zo veilig als mogelijk de weg op te laten gaan bieden wij verschillende markeringen aan die voldoen aan de richtlijnen, bij ieder product staat specifiek vermeld als deze aan de ECE richtlijnen voldoet en welke. De ECE richtlijnen zijn de eisen die gesteld worden aan voertuigmarkeringen. Hierdoor wordt er gelijkheid gecreëerd in de wetgeving, zo kun je dus de grens over zonder je markeringen aan te hoeven passen. Al mogen de lidstaten van de EU wel ook nog aanvullende eisen stellen.

 

Reflectietape

Onze reflectietape is geschikt voor alle voertuigen en voldoet aan de ECE 104 klasse III of voldoet aan de eisen voor universeel waarschuwingstape. Ons assortiment bevat verschillende soorten reflectietape, met verschillende kleuren. Reflecterende tape moet aan de achterzijde worden aangebracht, hierbij zijn zowel de rode als de gele tape toegestaan. En de gehele omtrek moet beplakt worden als het voertuig langer dan 2,1 meter breed is. Aan de zijkant is zowel gele als witte tape toegestaan en moet minimaal 80% van de lengte beplakt worden. Als de vrachtwagen en of motorwagen langer dan zes meter is dan moet de markering ook in de bovenhoeken worden aangebracht. Daarnaast is reflectietape verplicht op iedere vrachtwagen van meer dan 7,5 ton en iedere aanhangwagen van meer dan 3,5 ton.

Wat zijn de voordelen als je markering en reflectie koopt bij Allesvoorjetruck.nl?

Wij verzenden razendsnel
Indien op voorraad versturen wij je pakket al dezelfde werkdag waarop je het hebt besteld. Je kan je order ook afhalen in onze winkel in Tilburg.

We zijn altijd voordelig
De prijzen van onze reflectie- en markeringsproducten zijn ontzettend scherp.

We staan klaar om je te helpen
Stel al je vragen over veiligheid en zichtbaarheid in het verkeer, we helpen jou aan het beste product voor jouw situatie.

We bieden een breed assortiment
Niet alleen als het gaat om markering, maar ook voor andere truckparts is ons aanbod breed en diep