Stuw- & draagbalken Ladingstangen Cargoplanken Bindrails Spanbanden Anti-slipmatten Hijsbanden & rondstroppen Afdekmaterialen Stuwzakken

Stuwzakken

Met behulp van stuwzakken kun je lading zeer gemakkelijk en veilig vastzetten. Bij het laden van containers en trailers ontstaan er vaak open ruimtes. Door het opvullen van deze loze ruimtes met de juiste stuwzakken, voorkom je dat lading gaat schuiven en voorkom je schade aan kostbare lading. Doormiddel van een compressor en luchtpistool zijn de stuwzakken gemakkelijk en snel tussen de lading te plaatsen. Veiligheid hoort op elk moment voorop te staan. Niet alleen voor je lading natuurlijk, maar ook voor jou. Met stevige stuwzakken in de laadruimte ben je veiliger onderweg. De kostbare lading komt in perfecte staat aan bij de klant en jij hebt daar met weinig moeite voor gezorgd.

Stuwzakken

Het is veel effectiever om de lading te beschermen tegen beschadiging of schuiven door middel van stuwvakken dan door bijvoorbeeld gebruik te maken van hout. Stuwzakken zijn zowel in de lengte als in de breedterichting in te zetten. Welk type stuwzak je nodig hebt hangt af van een aantal factoren, zoals hoeveel ruimte je op moet vullen, wat de hoogte van je lading is en wat de specifieke transporteisen zijn. Wij geven je graag advies over welke stuwzakken je het beste kunt gebruiken.

 

Polywoven stuwzakken

Ons assortiment bevat polywoven (polypropyleen) stuwzakken, deze zijn te herkennen aan de witte of rode kleur. De stuwzak bestaat uit drie componenten:

 • De inliner (binnenzak): gemaakt van polyethyleen voor de vulling en dichtheid van de zak.
 • Buitenlaag: deze is gemaakt van een of twee polypropyleen geweven doek. Dit bepaalt de sterkte van de zak. Hoe hoger de grammage van de weving, hoe sterker de stuwzak is.
 • Ventiel: deze is speciaal ontwikkeld voor het snel vullen van de zak.

 

Polywoven stuwzakken zijn zeer sterk, kunnen tegen een stootje en kunnen overal ingezet worden. Daarnaast hebben onze stuwzakken en hoge vochtbestendigheid en een hoge perforatieweerstand. De buitenlaag kan tegen chemische zuren en oplossingen. Daarnaast zijn ze goed in te zetten in vries- en koelcontainers. En tot slot zijn ze meermalig te gebruiken en recyclebaar.

 

Luchtpistool stuwzakken

Onze stuwzakken zijn makkelijk en snel op te blazen door middel van een luchtpistool. Het ventiel van onze stuwzakken is makkelijk te bereiken en hierdoor kun je ze makkelijk vullen met de luchtpistolen. Onze luchtpistolen passen op elke standaardkoppeling van een luchtslang. Bij het vullen van de stuwzak is het van belang om rekening te houden met de maximale vulcapaciteit van de zak. Dit staat altijd op de stuwzak vermeld.

 

Voordelen van stuwzakken online kopen Allesvoorjetruck.nl

Wanneer je stuwzkken online koopt in onze webshop, ben je verzekerd van de volgende voordelen:

 • Onze verzending is snel
  Is je stuwzak op voorraad, dan vertrekt het al dezelfde werkdag vanuit ons magazijn. Ook kan je afhalen, we hebben een fysieke winkel in Tilburg.
 • We zijn er elke werkdag om vragen te beantwoorden
  Mail of bel ons, stel je vraag en je krijgt direct antwoord van een expert.
 • We bieden je een scherpe prijs
  Voor al onze producten geldt dat we heel voordelig inkopen en dit voordeel naar jou overdragen. Grote aantallen ineens kopen? Dan bieden we je extra inkoopvoordeel!
 • We bieden een breed assortiment stuwzakken
  Door ons grote assortiment hebben we altijd een passend product voor je. Zo heb je altijd de juiste stuwzak om de loze ruimte op te vullen. 
 • 14 dagen zichttermijn
  Is de stuwzak toch niet naar wens of zoek je iets anders? Dan stuur je je bestelling gewoon terug en helpen we je graag aan het product wat je wel nodig hebt.