GRATIS VERZENDING* VANAF €150,- EXCL. BTW
OP REKENING KOPEN MOGELIJK
14 DAGEN NIET GOED, GELD TERUG
VEILIGE BETAALMETHODES

Uitgebreid assortiment van montagematerialen 


Welkom bij onze uitgebreide selectie van montagematerialen voor gebruik in uw werkplaats voor trucks, vrachtwagens, auto en of bus! Onze materialen zijn van de hoogste kwaliteit en zijn speciaal ontworpen voor het monteren en onderhouden van onder andere elektrische systemen in uw voertuig.

Onze autokabels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, van bedrading van de verlichting tot het aansluiten van de accu. Onze kabelbinders zijn ideaal voor het bundelen van kabels en het creëren van een nette en georganiseerde werkruimte.

Kabelschoenen zijn onmisbaar bij het monteren van elektrische componenten. Ze bieden een betrouwbare verbinding en beschermen de kabels tegen corrosie en slijtage. Onze kabelverbindingsdozen zijn van hoge kwaliteit en bieden een veilige en duurzame oplossing voor het aansluiten van draden.

Krimpkous is een essentieel onderdeel van elke werkplaats voor voertuigen. Het beschermt de kabels tegen slijtage, vocht en corrosie, terwijl het tegelijkertijd een nette en professionele afwerking geeft. Onze slangklemmen zijn sterk en duurzaam en zorgen voor een veilige en betrouwbare verbinding tussen slangen.

Onze flexibele elektrabuis is perfect voor het beschermen van kabels tegen beschadiging en is geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Onze klustapes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en zijn geschikt voor het bevestigen van kabels, bundels en andere materialen.

Of u nu een professionele monteur bent of gewoon uw eigen truck onderhoudt, ons assortiment montagematerialen is de ideale keuze voor elke werkplaats voor trucks. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en bieden betrouwbare prestaties en duurzaamheid. Bestel vandaag nog en ontdek het gemak van het werken met hoogwaardige montagematerialen!