GRATIS VERZENDING* VANAF €150,- EXCL. BTW
OP REKENING KOPEN MOGELIJK
14 DAGEN NIET GOED, GELD TERUG
VEILIGE BETAALMETHODES

PBM en ADR / VLG soorten

Ons assortiment PBM ADR/VLG is ruim gesorteerd. Alle artikelen die in het ADR hoofdstuk 8.1.4 en 8.1.5 staan beschreven, schrijven de uitrustingen voor die aanwezig dient te zijn in de vrachtwagen of truck. Dus in iedere truck die zelfs maar eenmalig ADR goederen vervoert dienen de benodigde middelen aanwezig te zijn. Hierbij horen; de basis of complete ADR / VLG koffers, diversen type brandblussers, en de verplichte persoonlijke uitrusting met bijbehorende veiligheidskleding. In onze groep PBM’s kun je onder andere werkkleding, veiligheidsbrillen, veiligheidshelmen en veiligheidslaarzen en -schoenen vinden. 

 

Volgens ADR moeten de volgende uitrusting aan boord van de transporteenheid worden meegevoerd:

 • voor elk voertuig een stopblok (wielkeg) van een grootte die past bij de maximale massa van het voertuig en de diameter van het wiel; 
 • twee zelfstandig staande waarschuwingssignalen;
 • vloeistof om de ogen te spoelen; en

voor elk lid van de bemanning

 • een waarschuwingsvest (bijv. zoals beschreven in de norm EN ISO 20471;
 • een draagbaar verlichtingsapparaat overeenkomstig de bepalingen van 8.3.4;
 • een paar beschermende handschoenen; en
 • bescherming voor de ogen (bijv. een veiligheidsbril)

Aanvullende uitrusting voorgeschreven voor bepaalde klassen:

 • een vluchtmasker voor noodgevallen moet voor elk lid van de bemanning van het voertuig aan boord van de transporteenheid worden meegevoerd in geval van gevaarsetiketnummers 2.3 of 6.1;
 • een schop;
 • een rioolafdichting;
 • een opvangreservoir.

Daarnaast zijn er nog aanvullende uitrustingen voor andere bepaalde klassen. Alle persoonlijke beschermingsmiddelen zijn te vinden in ons assortiment.

 

PBM en lading beveiliging

Als je voldoet aan alle eisen is het ook raadzaam om eens te kijken naar de veiligheid van je lading in onze groep lading beveiliging. Wellicht heb je de ladingbeveiliging al op orde en ben je op zoek naar markering en reflectie voor je vrachtwagen, trailer, oplegger etc. Hier hebben we een ruim assortiment onderverdeeld in onder andere markeringsstickers, gevaar etiketten, markeringsborden en nog veel meer. Dus of je nu je eigen veiligheid wilt upgraden, de focus legt op veiligheid van je medeweggebruikers of juist je lading beveiliging wilt verhogen? De ruime collectie van onze webshop biedt jou altijd een passend antwoord.

 

PBM en ADR / VLG uitrustingen voor diverse toepassingen

De uitrustingen van Allesvoortjetruck.nl zijn geschikt voor elke toepassing vrachtvervoer. Zo vind je bij ons de basisuitrusting ADR voor in elke truck, die bijvoorbeeld bestaat uit, handschoenen, oogspoelfles, reflectievest, chemische overall, absorptiemat, veiligheidskleding en nog veel meer. Ook voor los absorptiemateriaal kun je bij ons terecht en wel in de groep absorptiematerialen waarin we absorptiekorrels en absorptiematten aanbieden. Vrachtwagenchauffeurs die daarnaast gevaarlijk vervoer transporteren vinden tot slot in ons assortiment diverse waarschuwingstekens en veiligheidshulpmiddelen. Denk hierbij aan truckparts als waarschuwingsborden en gevaar etiketten. Veiligheid gaat boven alles!  

 

Vraag om advies 

Weet je niet helemaal zeker welk artikel uit ons ruime assortiment passend is voor je? Wij geven je graag vakkundig advies. We hebben uitgebreide kennis over wetgeving en kunnen je daarnaast helpen bij het vinden van het juiste product voor je persoonlijke bescherming. Ben je wagenparkbeheerder of fleetowner en wil je direct voor een groot aantal trucks, vrachtwagens of andere voertuigen een bestelling met ADR / VLG artikelen bestellen? Dan maken we graag een voorstel op maat. 

 

Voordelen PBM en veiligheidskleding online kopen

Allesvoorjetruck.nl Koop je truckparts online in onze webshop? Dan ben je verzekerd van de volgende voordelen: 

 

Snelle verzending
We verzenden elke werkdag, dus je hebt je bestelde PBM's razendsnel in huis. 

Ruime keuze
Ons assortiment is zowel breed als diep. Naar iets specifieks op zoek? Vraag het gerust! 

Scherpe prijzen
Je sluit bij ons altijd de beste deal voor je PBM's. 

Persoonlijke service en deskundig advies
Vraag over producten voor jouw vrachtwagen of bedrijfswagen? Stel ze per mail of telefoon. 

Mogelijkheid tot afhaling (Tilburg)
Zo kun je direct weer de weg op! 

14 dagen zichttermijn
Zijn de persoonlijke beschermingsmiddelen niet naar wens of zocht je toch iets anders? Dan stuur je je bestelling gewoon terug.