GRATIS VERZENDING* VANAF €150,- EXCL. BTW
OP REKENING KOPEN MOGELIJK
14 DAGEN NIET GOED, GELD TERUG
VEILIGE BETAALMETHODES

Brandblusserbox Fiteasy rood voor 9 - 12 kg brandblusser

€ 55,95

€ 67,70 incl. BTW

Niet voorradig, bel voor beschikbaarheid

Productnummer: 29158
Beschikbare voorraad: 0

Onze veilige betaalmethodes:

Brandblusserbox Fiteasy rood voor 9 - 12 kg brandblusser
Brandblusserbox Fiteasy Rood voor 9 - 12 kg Brandblusser

Zorg voor de beste bescherming en stijlvolle opslag van je brandblusser met de Brandblusserbox Fiteasy. Deze hoogwaardige box is ontworpen voor 9 en 12 kg brandblussers en combineert ultieme kwaliteit met een ongeëvenaard stijlvol ontwerp. De ergonomische sluitingen met dubbele hendel voorkomen onbedoeld openen, terwijl het exclusieve Rex intern verstelbaar retentiesysteem zorgt voor een stevige bevestiging van de brandblusser.

Kenmerken:

Geschikt voor: 9 - 12 kg brandblussers
Sluiting: Ergonomische sluitingen met dubbele hendel tegen per ongeluk openen
Inclusief: Voorgemonteerd exclusief Rex intern verstelbaar retentiesysteem
Voorbereiding: Montagegatenpatroon voor eenvoudige installatie
Afmetingen: 775 x 255 x 300 mm
Gewicht: 5 kg
Materiaal: UV-gestabiliseerd polypropyleen copolymeer
Kleur: Rood
Merk: Fiteasy

Waarom kiezen voor de Brandblusserbox Fiteasy Rood?

De Brandblusserbox Fiteasy biedt niet alleen topkwaliteit en bescherming, maar ook een stijlvol design dat past bij elk voertuig of gebouw. De dubbele hendelsluiting zorgt ervoor dat de box alleen opent wanneer je dat wilt, terwijl het Rex intern verstelbaar retentiesysteem je brandblusser stevig op zijn plaats houdt. Met het UV-gestabiliseerde polypropyleen copolymeer is deze brandblusserbox bestand tegen zware omstandigheden en lange blootstelling aan zonlicht.
Brandblusserbox Fiteasy rood voor 9 - 12 kg brandblusser
Gewicht: 5 kg
Lengte: 255 mm
Breedte: 300 mm
Hoogte: 775 mm
Materiaal : Polypropyleen
Type uitrusting: Brandblussers
Gegevens volgens fabrikant. Fouten en wijzigingen voorbehouden.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Brandblusser ABC poeder 9 kg
Brandblusser Poeder 9 kg van SimplusMet de Brandblusser Poeder 9 kg van Simplus ben je optimaal voorbereid op noodsituaties. Deze brandblusser met ABC poeder voldoet aan de DIN EN-3 norm en wordt geleverd inclusief kleine beugel voor eenvoudige montage. Met een capaciteit van 55A-233B en een hoogte van 550 mm is deze blusser geschikt voor diverse brandklassen en toepassingen.Kenmerken:Type: ABC poederConform DIN EN-3 normInclusief beugel voor montageCapaciteit: 55A-233BInhoud: 9 kgHoogte: 550 mmMerk: SimplusWaarom kiezen voor de Brandblusser Poeder 9 kg van Simplus?Deze brandblusser biedt een effectieve oplossing voor het blussen van branden veroorzaakt door vaste stoffen, vloeistoffen en gassen. Met zijn ruime capaciteit en betrouwbare prestaties is hij ideaal voor diverse omgevingen, waaronder voertuigen, kantoren en magazijnen.

€ 105,00
€ 127,05 incl. BTW
Brandblusser ABC poeder 12 kg
Brandblusser Poeder 12 kg van SimplusMet de Brandblusser Poeder 12 kg van Simplus ben je optimaal voorbereid op noodsituaties. Deze brandblusser met ABC poeder voldoet aan de DIN EN-3 norm en wordt geleverd inclusief kleine beugel voor eenvoudige montage. Met een capaciteit van 55A-233B en een hoogte van 640 mm is deze blusser geschikt voor diverse brandklassen en toepassingen.Kenmerken:Type: ABC poederConform DIN EN-3 normInclusief beugel voor montageCapaciteit: 55A-233BInhoud: 12 kgHoogte: 640 mmMerk: SimplusWaarom kiezen voor de Brandblusser Poeder 12 kg van Simplus?Deze brandblusser biedt een effectieve oplossing voor het blussen van branden veroorzaakt door vaste stoffen, vloeistoffen en gassen. Met zijn ruime capaciteit en betrouwbare prestaties is hij ideaal voor diverse omgevingen, waaronder voertuigen, kantoren en magazijnen.

€ 119,00
€ 143,99 incl. BTW