Stuw- & draagbalken Ladingstangen Cargoplanken Bindrails Spanbanden Anti-slipmatten Hijsbanden & rondstroppen Afdekmaterialen Stuwzakken

Anti-slipmatten

Een antislipmat helpt bij het zekeren van je lading in je vrachtwagen. Het is van belang dat de lading goed vaststaat voor een veilige rit. Door gebruik te maken van een antislipmat zorg je ervoor dat de lading niet snel zal schuiven doordat de wrijving tussen de lading en het draagbare deel wordt vergroot. Daarnaast beschermt een antislipmat tegen beschadigingen.

Antislipmatten transport

In onze categorie ladingzekering kan een antislipmat voor vrachtwagens niet missen. Dankzij onze antislipmatten voor vrachtwagens vormen de lading en de truck een eenheid. Onze antislipmatten zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van rubbergranulaat. Doordat de matten hiervan zijn gemaakt hebben ze een hoge schuifweerstand en zorgen onze antislipmatten voor een goede, stabiele ondergrond. We bieden verschillende maten antislipmatten voor vrachtwagens aan, zit je maat er echter niet bij? Wij verkopen ook antislipmatten op rol.

 

Slijtage antislipmatten

Onze antislipmatten zijn herbruikbaar. Het is wel van belang dat je je antislipmat op tijd controleert op slijtage. Als de antislipmat erg versleten is kan deze zijn werk niet meer doen en zorgt dit voor de afname van wrijvingsweerstand. Hoe kleiner deze wordt, hoe minder goed de mat zijn werk kan doen en zo blijft de lading slecht op de antislipmat staan. Wij adviseren je om naast het gebruik van een antislipmat ook spanbanden, stuwbalken en stuwzakken te gebruiken. Zo komt jouw lading altijd veilig aan.

 

Topstop palletwagen-stopper

Naast onze antislipmatten op rol en los, bevat ons assortiment ook een topstop voor handpalletwagen. Deze stopper is ontworpen om schade te elimineren door op hol geslagen pallettrucks. De topstop is licht van gewicht, maar kan dankzij de constructie de handpalletwagen goed op zijn plek houden.

 

Voordelen van anti-slipmatten online kopen Allesvoorjetruck.nl

Bestel je je anti-slipmatten bij Allesvoorjetruck.nl? Dan ben je verzekerd van de volgende voordelen:

 • Snel in huis
  We verzenden elke werkdag, dus je antislipmat snel in huis. 
 • Ruime keuze
  Ons assortiment is zowel breed als diep. Alles voor ladingzekering vind je dus bij ons.
 • Scherpe prijzen
  Je hebt altijd voor een scherpe prijs je antislipmat in huis.
 • Persoonlijke service en deskundig advies
  Vraag over producten voor jouw vrachtwagen of bedrijfswagen? Stel ze per mail of telefoon. 
 • Mogelijkheid tot afhaling (Tilburg)
  Zo kun je direct weer de weg op! 
 • 14 dagen zichttermijn
  Zijn de niet naar wens of zocht je toch iets anders? Dan stuur je je bestelling gewoon terug.