GRATIS VERZENDING* VANAF €150,- EXCL. BTW
OP REKENING KOPEN MOGELIJK
14 DAGEN NIET GOED, GELD TERUG
VEILIGE BETAALMETHODES

Truckshampoo voor elk voertuig


Een schone truck is het visitekaartje voor je bedrijf. Daarbij is truckshampoo natuurlijk onmisbaar. Bent u op zoek naar een krachtige en effectieve manier om uw vrachtwagen er weer als nieuw uit te laten zien? Zoek dan niet verder dan onze truckshampoo, nu verkrijgbaar in onze webshop! Onze truckshampoo is speciaal ontworpen voor het reinigen van grote voertuigen zoals vrachtwagens, landbouwvoertuigen etc. en is in staat om hardnekkig vuil, vet en modder snel en gemakkelijk te verwijderen. Met zijn krachtige formule en hoogwaardige ingrediënten, zal onze truckshampoo uw vrachtwagen grondig schoonmaken zonder de lak of andere oppervlakken te beschadigen.  Zo kun je –letterlijk– weer over straat.  

Testimonial Dema Top Shampoo


"Wij hebben diversen shampoos geprobeerd en getest met als uitgangspunt een schoon en goed resultaat. Onder andere hebben wij de toevoerregeling van de shampoo op verschillende standen gezet en gekeken naar de dikte van het schuim en hoelang deze bleef plakken. Ook hebben wij wagens zonder handmatige of machinale werking na het inschuimen afgespoeld en gekeken wat het resultaat was. Niet alleen de shampoo van Alles voor je Truck maar ook collega producten hebben wij getest. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor de shampoo van Alles voor je Truck omdat het goed en effectief reinigt en een zeer goede prijs heeft. " Paul Dingerdis, Truckclean Zwijndrecht. " 

Truckshampoo gebruik


Goed voor de dag komen bij je klanten én je medeweggebruikers? Dan is er niets zo belangrijk als een schone truck. De meeste vrachtwagens zijn ruim acht uur per dag op de weg, waardoor ze veel te verduren hebben. Dagelijks raken vrachtwagens bevuild met onder andere wegenvuil, insecten, oliën en remstof. Werk je op een bouwplaats? Dan heb je ook te maken met veel hardnekkiger vuil. Om al die vieze vrachtwagens zo snel en eenvoudig mogelijk weer schoon te krijgen, wordt truckshampoo gebruikt. Meestal wordt deze gekoppeld aan de hogedrukreiniger, waardoor het wassen van de vrachtwagen in een handomdraai gebeurd is.