Nieuws

Winterbanden of sneeuwkettingen vanaf 1 november 2021 verplicht in Frankrijk! friday 22 oktober 2021

Winterbanden of sneeuwkettingen vanaf 1 november 2021 verplicht in Frankrijk!

Vanaf 1 november 2021 verplicht Frankrijk het gebruik van winterbanden of sneeuwkettingen voor voertuigen in berggebieden gedurende de periode 1 november t/m 31 maart. Deze verplichting geldt alleen voor 48 departementen in de vijf grote berggebieden: de Alpen, het Centraal Massief, de Jura, de Pyreneeën, de Vogezen en op Corsica.

Lees verder
Tralert®, LED Autolamps en Fristom dealer friday 12 juni 2020

Tralert®, LED Autolamps en Fristom dealer

Vanaf heden mag Alles voor je Truck zich officieel dealer noemen van de volgende gerenommeerde merken in LED voertuigverlichting;
Tralert®
LED Autolamps
Fristom

Met deze uitbreiding van ons inkoopkanaal kunnen wij u voorzien in het gehele assortiment van deze innoverende merken.
Hierdoor zijn wij meteen in staat alle producten van deze merken te leveren, ook degene welke wij nog niet voeren in onze webshop. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via info@allesvoorjetruck.nl of bel: 013 543 0000

Lees verder
Update Covid-19 wednesday 15 april 2020

Update Covid-19

Het Coronavirus houdt ons en de hele wereld nu al een tijdje in zijn greep. Allereerst willen wij vanuit Alles voor je Truck richting u de hoop uiten dat u, en uw naasten in goede gezondheid verkeren. Gezondheid staat voorop, zeker nu. Om duidelijk te maken waar wij nu als webshop staan in deze roerige tijden willen wij u graag informeren. Vandaar dit nieuwsitem.

Lees verder
Alles Voor Je Truck bezoekt Tilbox friday 6 maart 2020

Alles Voor Je Truck bezoekt Tilbox

Op 5 maart jongstleden heeft Alles Voor Je Truck onze leverancier van opbouw en onderbouwkisten bezocht. Hier hebben wij kennis genomen van nieuw assortiment wat wij binnenkort zullen presenteren op onze webshop. Houd deze dus scherp in de gaten!

Lees verder