Tralert®, LED Autolamps en Fristom dealer

Tralert®, LED Autolamps en Fristom dealer

Waarom Tralert?

Al sinds haar oprichting in 2005 heeft Tralert® zich gericht op het leveren van uitsluitend voertuigverlichting die gebruik maakt van LED technologie. In de loop der jaren hebben zij hun assortiment flink uitgebreid. Als Europees importeur van uitsluitend LED voertuigverlichting, is Tralert® onderscheidend met een zeer compleet assortiment van hoge kwaliteit, een uitstekende service en vakkundige technische ondersteuning. Door hun specialisatie en focus zijn zij in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers in het vakgebied.

 

Bewezen kwaliteit

Met het Tralert® assortiment koopt u bewezen kwaliteit. De producten voldoen aan de geldende normeringen zoals Europese homologatie (E-normeringen), IP56 t/m IP68 classificatie, EMC ontstoring, ECE-R10, ECE-R23, ECE-R65, EN12352 en EN50293.

 

Uitgebreid assortiment gecertificeerde producten

Met de LED voertuigverlichting richt Tralert® zich op zowel de 12V als de 24V markt. Het productgamma omvat: LED Werklampen LED Flashers LED Achterlichten LED Markeerverlichting LED Interieurverlichting LED Signaleringsverlichting