Stuw- & draagbalken Ladingstangen Cargoplanken Bindrails Spanbanden Anti-slipmatten Hijsbanden & rondstroppen Afdekmaterialen Stuwzakken

Hijsbanden & rondstroppen

Met onze hijsbanden kun je veilig je lading in je truck hijsen. Hijsbanden zijn gemaakt van polyester, waardoor ze licht van gewicht zijn en makkelijk te hanteren. Ons assortiment bevat drie verschillende kleuren rondstroppen; violet, groen en geel en kan tot 3000kg hijsen. De kleur van de hijsband bepaalt het type en de daarbij behorende maximale werklast.

Hijsbanden

Onze platte hijsbanden worden gemaakt van hoge kwaliteit polyester garens. De hijsbanden zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, voor een snelle en makkelijke identificatie van de werklast. We bieden drie verschillende hijsbanden aan, in drie verschillende kleuren:

 • Violet (paars): hijsband van 2 meter, WLL van 1000kg
 • Groen: hijsband van 2 meter, WLL 2000kg
 • Geel: hijsband van 3 meter, WLL 3000kg

 

Al onze hijsbanden hebben een dubbele bandlaag en voldoen aan alle wettelijke veiligheidseisen en zijn voorzien van lussen aan het einde van de band. Daarnaast voldoen onze hijsbanden aan de NEN-EN 1492-1 en 1492-2 veiligheidsnormen.

 

Rondstroppen

Ook onze rondstroppen zijn gemaakt van 100% polyester en hebben een dubbele bandlaag. Daarnaast voldoen ze aan de wettelijke veiligheidseisen, namelijk de NEN-EN 1492-1 en 1492-2. Alle rondstroppen in ons assortiment zijn 2 meter en violet heeft een hijscapaciteit van 1000kg, groen 2000kg en geel 3000kg. Let erop bij het vaak gebruiken van je hijsbanden of rondstroppen dat ze geen beschadigingen of insnijdingen krijgen, het stiksel of lussen niet beschadigd zijn en ze niet aangetast zijn door brand, vet of andere chemicaliën.

 

Voordelen van hijsbanden & rondstroppen online kopen Allesvoorjetruck.nl

Bestel je je hijsbanden & rondstroppen bij Allesvoorjetruck.nl? Dan ben je verzekerd van de volgende voordelen:

 • Snel in huis
  We verzenden elke werkdag, dus je hebt je hijsband snel in huis. 
 • Ruime keuze
  Ons assortiment is zowel breed als diep. Alles voor ladingzekering vind je dus bij ons.
 • Scherpe prijzen
  Je hebt altijd voor een scherpe prijs je hijsband of rondstrop in huis.
 • Persoonlijke service en deskundig advies
  Vraag over producten voor jouw vrachtwagen of bedrijfswagen? Stel ze per mail of telefoon. 
 • Mogelijkheid tot afhaling (Tilburg)
  Zo kun je direct weer de weg op! 
 • 14 dagen zichttermijn
  Zijn de niet naar wens of zocht je toch iets anders? Dan stuur je je bestelling gewoon terug.