GRATIS VERZENDING* VANAF €150,- EXCL. BTW
AFHALEN MOGELIJK IN ONZE SHOP
14 DAGEN NIET GOED, GELD TERUG
VEILIGE BETAALMETHODES

Kabelschoenen


Een kabelschoen is een elektrische connector die wordt gebruikt om elektrische draden op een veilige en betrouwbare manier aan te sluiten op andere componenten. Het is een metalen huls die over de uiteinden van de draad wordt geschoven en vervolgens met een tang wordt samengeknepen om een stevige verbinding te maken.  Koop kabelschoentangen goedkoop online bij Alles Voor Je Truck

Kabelschoentjes

Kabelschoentjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen om te passen bij de uiteenlopende toepassingen. Ze worden vaak gebruikt in de auto-industrie, de bouwsector, in huishoudelijke apparaten en in de elektrische industrie. 

Kabelschoen

Er zijn verschillende soorten kabelschoenen beschikbaar, waaronder geïsoleerde kabelschoenen, niet-geïsoleerde kabelschoenen, haakse kabelschoenen, ringkabelschoenen en nog veel meer. Geïsoleerde kabelschoenen hebben een beschermende laag om kortsluiting te voorkomen, terwijl haakse kabelschoenen worden gebruikt om de kabels in een hoek te verbinden. 

Bij het kiezen van kabelschoenen is het belangrijk om rekening te houden met de toepassing en de grootte van de draad. Het is ook belangrijk om te zorgen voor een goede krimptang om de kabelschoenen correct te installeren. 

Kabelschoenen zijn een essentieel onderdeel van elke elektrische installatie en bieden een veilige, betrouwbare en duurzame oplossing voor het aansluiten van elektrische draden. Bij onze webshop hebben wij een uitgebreid assortiment aan kabelschoenen voor verschillende toepassingen en bieden wij graag deskundig advies om de juiste keuze te maken.