Opbouw & onderbouw gereedschapskisten Stempelplaten Transportkoeling Vangmuilen Luchtketels Sloten & sleutels Steunpoten Brandstof & watertanks Schuif- & zeil accessoires Wielkeggen Spatschermen Bumpers Deurvastzetters Opbouw & inbouw sluitingen Spatlappen Ventilatie Tir kabels Stootrubbers Documentenkokers Twistlock onderdelen Diversen

Stempelplaten

Stempelplaten

Ben je op zoek naar een stevige ondergrond voor de stempels van je kraanwagen, hoogwerker, betonpomp etc.? Dan hebben wij voor jou 2 soorten stempels in het assortiment. Net wat jij zoekt, rechthoekig of afgeschuind. Hiermee voorkom je wegzakken van de stempels, en het beschadigen van de ondergrond. De stempels zijn gemaakt van stevig kunststof wat een lange levensduur garandeerd. En om ze netjes op te ruimen op je wagen hebben wij natuurlijk ook een RVS stempelplaathouder in het assortiment.

 

 

 

Kwaliteit stempelplaten en houders

Onze stempelplaten worden gemaakt van HMPE 500 regeneraat. Dit is een lichtgewicht kunststof van hoogwaardige kwaliteit, waardoor de rij- en stempelplaten sterk en vochtafstotend zijn, bestand zijn tegen diesel, oliën en vele chemicaliën én niet geheel onbelangrijk, ook nog eens ongevoelig zijn voor breuk. 

Alle stemplaathouders zijn daarnaast vervaardigd van RVS wat een lange levensduur garandeerd.