Opbouw & onderbouw gereedschapskisten Stempelplaten Transportkoeling Vangmuilen Luchtketels Sloten & sleutels Steunpoten Brandstof & watertanks Schuif- & zeil accessoires Wielkeggen Spatschermen Bumpers Deurvastzetters Opbouw & inbouw sluitingen Spatlappen Ventilatie Tir kabels Stootrubbers Documentenkokers Twistlock onderdelen Dekzeilreparatie Diversen

Wielkeggen

Wielkeggen

Ben je op zoek naar wielkeggen waarmee je je vrachtwagen vast kunt zetten? Het grootste deel van de tijd zit jij natuurlijk lekker achter het stuur, maar op bepaalde momenten moet je je truck uit, bijvoorbeeld om te laden en lossen. Op dit soort momenten is het zeer belangrijk dat je truck stevig stil blijft staan. Daarvoor heb je wielkeggen nodig. Zo staat jouw truck gegarandeerd veilig.

Wat zijn wielkeggen?

Wielkeggen zijn een belangrijk onderdeel van alle veiligheidstoebehoren van een vrachtwagen. Wanneer je aan het laden en lossen bent, is het natuurlijk belangrijk dat je vrachtwagen goed blijft stilstaan. Wanneer je truck wegrolt, kan dit grote gevaren opleveren. Daarom moet je als vrachtwagenchauffeur altijd je truck vastzetten met wielkeggen. Deze plaats je achter je wielen, zodat je vrachtwagen geen kant op kan. Deze kleine wielkeggen, die meestal niet veel breder zijn dan 200 mm, zorgen dat iedere vrachtwagen veilig stil blijft staan bij het laden en lossen.

 

Wielkeggen bij Allesvoorjetruck.nl

Wielkeggen zijn zeer belangrijk voor iedere chauffeur die graag veilig te werk gaat. Jij wil natuurlijk niet het risico lopen dat je truck ineens wegrolt tijdens het laden en lossen. Daarom raden we je aan een kijkje te nemen in het aanbod van wielkeggen bij Allesvoorjetruck.nl. Hier vindt je wielkeggen van 160 tot 200 mm breed die zorgen dat jouw vrachtwagen zo stevig staat als een rots. Je kan kiezen voor verzinkte of kunststof wielkeggen. Beiden zorgen voor voldoende veiligheid. Daarnaast heb je ook een wielkeghouder nodig, waarin je de wielkeg kan plaatsen. Ook deze vind je bij Allesvoorjetruck.nl. Ietsje duurder dan de gewone wielkeggen, maar wel ontzettend handig, is de inklapbare variant. Deze neem je heel gemakkelijk overal mee naartoe en nemen weinig ruimte in beslag in je truck. Wat je ook zoekt, Allesvoorjetruck.nl heeft het voor je.

 

Voordelen van Allesvoorjetruck.nl

Voor stevige en kwalitatieve wielkeggen en alle bijbehorende producten ben je dus zeker op het juiste adres bij Allesvoorjetruck.nl. In de handige webshop vind je ongetwijfeld het product waar jij naar zoekt. Naast de uitstekende kwaliteit van de wielkeggen heeft Allesvoorjetruck.nl nog meer voordelen ten opzichte van de concurrenten. We zetten die voordelen nog even op een rijtje voor. Als je kiest voor Allesvoorjetruck.nl heb je gegarandeerd:

 

  • Snelle verzending
  • Persoonlijke service en deskundig advies
  • Scherpe prijzen
  • Ruime keuze
  • 14 dagen zichttermijn
  • Mogelijkheid tot afhaling (in Tilburg)

 

Allesvoorjetruck.nl is dus zonder twijfel de beste keuze als je op zoek bent naar goede wielkeggen. Met de wielkeggen van Allesvoorjetruck.nl staat jouw truck overal veilig, op ieder terrein. Zo gaat er nooit meer iets mis met het laden en lossen en hoef je niet bang te zijn dat je truck onverwachts wegrolt. Dankzij Allesvoorjetruck.nl kan je niet alleen veilig rijden in je truck, maar is ook het laden en lossen veiliger dan ooit.