Schuif- & zeil accessoires

Schuif- & zeil accessoires voor schuifzeiltrailer

Voor vervangende onderdelen en accessoires voor schuifzeiltrailers / tautliners kunt u op onze website in de verschillende subgroepen terecht. Of u nu op zoek bent naar buckles, spanrubbers, spanratels, of naar produkten om uw dekzeil te repareren, u vind een ruime keuze in onze webshop.

Het assortiment accessoires wordt continue uitgebreid, mocht u echter nog een product missen voor uw specifieke trailer neem dan contact met ons op, zodat wij voor u bij onze leverancier kunnen nagaan of wij dit ook kunnen leveren.

Schuifzeiltrailer / Tautliner

Een schuifzeiltrailer oftwel Tautliner is een van de meest voorkomende type trailer. Door zijn zijkanten van zeil is dit een flexibele oplossing waarmee vrijwel alle types transport geschikt zijn. Met de mogelijkheid om de zeilen aan beide zijden volledig heen en weer te kunnen schuiven kan er eenvoudig via de zijkanten geladen en gelost worden. Dit gebeurt dan meestal met een kooiaap die achter de betreffende schuifzeiltrailer hangt of met een heftruck op de locatie van laden en of lossen. Hierdoor ben je flexibel en kan er handig gelost worden op meerdere plekken zonder je gehele lading te moeten verschuiven in de trailer. Hiernaast is de lading meteen netjes beschermd tegen alle weersinvloeden zonder dat je de lading af hoeft te dekken zoals noodzakelijk met een (semi) dieplader.

 

Assortiment onderdelen schuifzeiltrailer

Om er voor te zorgen dat je van al deze voordelen gebruik kunt blijven maken hebben wij een assortiment vervangende onderdelen opgenomen zodat de schuifzeiltrailer blijft werken zoals verwacht. Mocht u nog een specifiek product missen, neem dan contact met ons op zodat wij voor u bij onze leverancier kunnen nagaan of wij dit ook kunnen leveren.