Achteruitrijalarm Dashboard camera's Dashboard tafels Diversen Keukenapparaten Koelboxen Luchthoorns Luchtpistolen Luchtverfrissers Navigatie Omvormers Standairco truck Stoelhoezen Stuurknoppen Vloermatten Wieldoppen & -ringen Windgeleiders Zaklampen Zendapparatuur 27mc Zonnekappen

Koelboxen

Altijd een fris watertje of een ijskoude cola bij de hand hebben onderweg? Het is absoluut niet ondenkbaar als je een goede koelbox of koelkast in je vrachtwagencabine hebt. Vooral tijdens warme dagen – of als de airco het niet doet – is er niets lekkerder dan een koud drankje. Natuurlijk houd je ook je eten langer vers bij de juiste temperatuur. Als vrachtwagenchauffeur ben je vaak lange tijd onderweg, dus je moet wel goed voor jezelf zorgen! Bij Allesvoorjetruck.nl vind je daarom een ruim assortiment met verschillende modellen koelboxen.

Mobiel koelen voor een frisse versnapering onderweg 

Niet iedereen heeft evenveel ruimte en faciliteiten in zijn truck. Daarom vind je in ons assortiment koelboxen van 25 tot maar liefst 40 liter. En zowel basic koelboxen als meer geavanceerde apparaten met veel opties, zoals de mogelijkheid tot bevriezen. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor koellades voor specifieke types trucks. De koelboxen verschillen niet alleen in inhoud, maar ook qua specificaties en stroomverbruik. Controleer altijd voor aanschaf of de koelbox of koelkast wel geschikt is voor jouw truck, of dat je er misschien nog een omvormer bij moet aanschaffen. Wat je ook kiest: bij ons vind je gegarandeerd hoogwaardige producten tegen een aantrekkelijke prijs.

 

Uitgebreid aanbod van benodigdheden in en om je vrachtwagen 

Een koelbox is natuurlijk vooral een mooie bonus voor onderweg, net als een koffiezetapparaat, magnetron of ander keukenapparaat. Maar bij Allesvoorjelogistiek.nl kun je terecht voor wat je maar kunt bedenken voor je vrachtwagen of werkplaats. Wat dacht je bijvoorbeeld van een handige palletwagen? Het lossen gaat extra snel als je je lading snel en efficiënt weg kunt rijden. Zo zit je zo weer terug op de weg. Ga altijd veilig op pad met werkende truckverlichting. Gebeurt er toch iets onverwachts? Zorg dan dat je daar altijd op voorbereid bent. Het is slim als je altijd een gevarendriehoek, pechlampen en pionnen bij je hebt onderweg. Je weet maar nooit wat er kan gebeuren. Met allesvoorjelogistiek.nl kun je in ieder geval altijd veilig en voorbereid op pad!

 

Voordelen van koelboxen online kopen bij Allesvoorjetruck.nl

Koop je de koelbox voor je truck online in onze webshop? Dan ben je verzekerd van de volgende voordelen:

  • Scherpe prijzen
  • Persoonlijke service en deskundig advies
  • 14 dagen zichttermijn
  • Snelle verzending
  • Mogelijkheid tot afhaling (Tilburg)