Achteruitrijalarm Dashboard camera's Dashboard tafels Diversen Keukenapparaten Koelboxen Luchthoorns Luchtpistolen Luchtverfrissers Navigatie Omvormers Standairco truck Stoelhoezen Stuurknoppen Vloermatten Wieldoppen & -ringen Windgeleiders Zaklampen Zendapparatuur 27mc Zonnekappen

Stuurknoppen

Als vrachtwagenchauffeur zit je vaak urenlang achter elkaar achter het stuur. Waarom zou je het jezelf dan niet zo gemakkelijk mogelijk maken? Bij Allesvoorjetruck.nl vind je stuurknoppen, die kun je eenvoudig op je stuur monteren. Vaak werkt dit een beetje zoals je een fietsbel op het stuur van een fiets monteert. Als je een stuurknop op je stuur bevestigd hebt, wordt sturen een eitje!

Wanneer komt een stuurknop van pas? 

Een stuurknop – ook wel stuurwielknop genoemd – is vooral erg handig als je met een vrachtwagen of aanhanger rijdt. Een stuurknop is eenvoudig te bedienen en hij zorgt ervoor dat je met veel minder moeite het stuur kunt ronddraaien. Dat is vooral erg makkelijk als je in zware voertuigen of met een aanhanger rijdt, achteruit rijdt of in wilt parkeren en je dus snel en veel moet sturen. Voor vrachtwagenchauffeurs die bijvoorbeeld op de (internationale) snelwegen veel hele lange en rechte stukken rijden, kan een een stuurknop ook comfortabel zijn. Je hoeft dan niet veel te sturen, maar de knop is wel lekker makkelijk vast te houden met één hand. Met een stuurwielknop kun je dus extra comfortabel op pad!

 

Nog meer comfortabele accessoires voor je in truck kopen? 

Naast stuurknoppen vind je in ons assortiment nog véél meer accessoires en onderdelen die jouw leven in en om de truck extra comfortabel maken. Maak het jezelf dus gerust makkelijk, bijvoorbeeld met een koelbox voor een verfrissend drankje onderweg, of accessoires voor je tachograaf. Voldoende rust nemen is namelijk ook belangrijk. Ook de veiligheid mag nooit uit het oog verloren worden, daarom vind je bij Allesvoorjetruck.nl ook allerlei artikelen voor veiligheid onderweg, maar ook in de werkplaats. Roept één van onze producten nog vragen op? Aarzel dan niet contact op te nemen met onze klantenservice. Wij staan graag voor je klaar met deskundig advies, wij helpen je graag de juiste keuze te maken voor jouw situatie!

 

Voordelen van stuurknoppen online kopen bij Allesvoorjetruck.nl

Koop je een stuurknop online in onze webshop? Dan ben je verzekerd van de volgende voordelen:

  • Scherpe prijzen
  • Persoonlijke service en deskundig advies
  • 14 dagen zichttermijn
  • Snelle verzending
  • Mogelijkheid tot afhaling (Tilburg)