Achteruitrijalarm Dashboard camera's Dashboard tafels Diversen Keukenapparaten Koelboxen Luchthoorns Luchtpistolen Luchtverfrissers Navigatie Omvormers Slaapzakken Stoelhoezen Stuurknoppen Vloermatten Wieldoppen & -ringen Windgeleiders Zaklampen Zendapparatuur 27mc Zonnekappen

Zendapparatuur 27mc

Wil jij eenvoudig in contact blijven met je collega-chauffeurs? Dan is zendapparatuur onmisbaar in je vrachtwagen. Door je “bakkie” op de juiste golflengte in te stellen ben je altijd bereikbaar. Je maakt gewoon een praatje, om je rit wat gezelliger te maken. Maar je kunt ook hulp vragen aan mensen in de buurt, dus dat is handig in geval van nood.

27MC zendbak: voordelig communiceren onderweg 

De mobiele telefoon is natuurlijk helemaal ingeburgerd ondertussen, maar dat betekent niet dat zendapparatuur overbodig is geworden. Als je eenmaal een 27MC zendbak in je truck hebt geïnstalleerd, communiceer je via de 27 megahertz frequentie kosteloos met je medeweggebruikers. Stem met je collega’s af op welk kanaal je inschakelt en je bent klaar voor de start! In Nederland vind je tussen 26,965 MHz en 27,405 MHz maar liefst 40 verschillende kanalen. Als je je mobiele telefoon onderweg gebruikt, leidt dit nog wel eens tot flink hoge telefoonrekeningen. Vooral als je ook in het buitenland rijdt. Met zendapparatuur aan boord kun je die kosten drukken. Heel voordelig.

 

Meer accessoires voor je vrachtwagen kopen?

Een “bakkie” is een compact apparaatje dat eenvoudig in je truck in te bouwen is. Ook als je het even niet gebruikt, zit het dus niet in de weg. Bij Allesvoorjelogistiek.nl vind je verschillende soorten zendapparatuur en de accessoires die je nodig hebt. Denk daarbij aan een antenne voor op het dak, die ervoor zorgt dat je voldoende bereik hebt. Vind je technische accessoires voor je vrachtwagen wel interessant? Dan vind je bij Allesvoorjelogistiek.nl nog veel meer leuke dingen. Wat dacht je van een GPS-tracker of een dashboard camera? Die bestel je bij ons gemakkelijk en veilig online.

 

Deskundige klantenservice

Heb je vragen over hoe de zendapparatuur werkt, en of het apparaat dat je wilt kopen wel in je vrachtwagen past? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons klantenservice team staat altijd voor je klaar met deskundig advies. We helpen je graag!

 

Voordelen van je zendapparatuur online kopen bij Allesvoorjelogistiek.nl

Koop je je "bakkie" online in onze webshop? Dan ben je verzekerd van de volgende voordelen:

  • Scherpe prijzen
  • Persoonlijke service en deskundig advies
  • 14 dagen zichttermijn
  • Snelle verzending
  • Mogelijkheid tot afhaling (Tilburg)