Achteruitrijalarm Dashboard camera's Dashboard tafels Diversen Keukenapparaten Koelboxen Luchthoorns Luchtpistolen Luchtverfrissers Navigatie Omvormers Standairco truck Stoelhoezen Stuurknoppen Vloermatten Wieldoppen & -ringen Windgeleiders Zaklampen Zendapparatuur 27mc Zonnekappen

Zaklampen

Net zoals dat iedereen een zaklamp in de meterkast heeft staan, is het verstandig om er eentje bij je te hebben als je op pad bent met je vrachtwagen. Je weet maar nooit wat er kan gebeuren onderweg. Met een zaklamp bij de hand kom je in ieder geval nooit in het donker te zitten. Bij Allesvoorjelogistiek.nl vind je allerlei handige ‘mobiele verlichting’. Naast compacte zaklampen met LED-lampjes, vind je bijvoorbeeld ook hoofdlampen.

Uitgebreid assortiment zaklampen

Er zijn talloze redenen te bedenken waarom een zaklamp handig is om in je truck te hebben liggen. Stel je voor dat je ’s avonds of ’s nachts met pech strandt langs de weg. Met een zaklamp kun je even alle ‘vitale onderdelen’ van je vrachtwagen controleren, misschien kun je jezelf dan weer snel terug de weg op helpen. Maar ook als je op een donkere parkeerplaats op zoek moet naar het toilet ben je blij als je een zaklamp bij de hand hebt. Bij Allesvoorjelogistiek.nl vind je een ruim assortiment zaklampen. Of je nu op zoek bent naar een compact maar degelijk staaflampje of naar een ijzersterke en stootvaste zaklamp met hardcase. Zoek je een zaklamp met duurzame LED-verlichting, die superlang meegaat? Of eentje die je kunt opladen? Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het in ons uitgebreide assortiment.

 

Alles voor je vrachtwagen vind je bij Allesvoorjetruck.nl

Niet alleen voor zaklampen ben je bij Allesvoorjetruck.nl aan het juiste adres. Ook je standaard truckverlichting en andere artikelen voor reflectie en markering vind je in onze webshop. Zo zie je niet alleen zelf alles goed, maar je bent zelf ook nog eens goed zichtbaar voor de medeweggebruiker. Wel zo veilig. Over veiligheid gesproken: ook voor persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) kun je terecht bij Allesvoorjetruck.nl. Denk daarbij aan werkkleding, veiligheidsschoenen en gehoorbescherming. Je ziet: we beperken ons niet alleen tot alle benodigdheden voor in en om je vrachtwagen. We zorgen ook dat je in je magazijn of werkplaats altijd veilig aan het werk kunt. Heb je vragen over één van onze producten? Onze klantenservice staat voor je klaar met deskundig advies. Wij helpen je graag!

 

Voordelen van je zaklamp online kopen bij Allesvoorjetruck.nl

Koop je je mobiele verlichting online in onze webshop? Dan ben je verzekerd van de volgende voordelen:

  • Scherpe prijzen
  • Persoonlijke service en deskundig advies
  • 14 dagen zichttermijn
  • Snelle verzending
  • Mogelijkheid tot afhaling (Tilburg)