Achteruitrijalarm Dashboard camera's Dashboard tafels Diversen Keukenapparaten Koelboxen Luchthoorns Luchtpistolen Luchtverfrissers Navigatie Omvormers Slaapzakken Standairco truck Stoelhoezen Stuurknoppen Vloermatten Wieldoppen & -ringen Windgeleiders Zaklampen Zendapparatuur 27mc Zonnekappen

Vloermatten

Je brengt vaak veel tijd door in je vrachtwagen, het is daarom belangrijk dat je het interieur van je vrachtwagen goed beschermt. Een schone werk- en leefomgeving is namelijk een stuk gezonder om in te verblijven! Een vloermat beschermt de vrachtwagencabine tegen water en vuil. Bij Allesvoorjelogistiek.nl vind je een ruim assortiment vloermatten. 

De voordelen van het gebruik van vloermatten in je truck 

Allereerst zijn vloermatten over het algemeen waterbestendig, geluiddempend en schimmelwerend. Ze beschermen dus het interieur van je vrachtwagen tegen ‘ongelukjes’ met een lekke koffiebeker of vieze schoenen. Het lijkt misschien onbenullig, maar heb je er al wel eens over nagedacht dat een vloermat een stuk eenvoudiger te reinigen of zelfs te vervangen is dan het interieur van je vrachtwagen zelf? Als bestuurder van een vrachtwagen kom je soms op de gekste plekken, en je weet maar nooit wat je allemaal per ongeluk onder je schoenen mee de cabine van je truck in neemt! Het voordeel van een automat: die je zet er gewoon de stofzuiger of het luchtpistool op. Er zijn zelfs rubberen vloermatten verkrijgbaar, die kun je zelfs in een sopje schoonmaken. Is je vloermat tot op de draad versleten? Of is er viezigheid overheen gekomen die er niet meer uit wil? Dan leg je makkelijk een nieuwe mat in je vrachtwagen, zonder dat het interieur van je vrachtwagen ook maar iets van schade heeft geleden. Ideaal, toch?

 

Het oog wil ook wat 

En het uiterlijk; ook niet geheel onbelangrijk. Er zijn vloermatten verkrijgbaar in verschillende kleuren en van verschillende materialen. Zo is er altijd wel een mat naar jouw smaak te vinden. Let op: niet alle trucks zijn hetzelfde ingedeeld, bij aanschaf is het daarom belangrijk dat je op de vorm van de vloermat let. Op onze website zullen wij altijd bij een product vermelden voor welke situatie het geschikt is. Wist je trouwens dat je bij ons ook anti-slipmatten voor in de laadbak kunt vinden? Zo blijft zowel je lading als je vrachtwagen achterin ook beschermd.

 

Profiteer online van al onze voordelen 

Bij ons vind je alle benodigde onderdelen voor een truck of vrachtwagen. En het mooie is: we brengen ze gewoon naar je toe! Omdat wij de meeste artikelen op voorraad hebben, heb je je bestelling altijd snel in huis. Mis je het persoonlijk contact van een fysieke winkel? Hoeft niet! Je kunt ons voor persoonlijk en deskundig advies altijd even bellen of mailen. Wij helpen je graag.

 

Voordelen van vloermatten online kopen bij Allesvoorjetruck.nl

Koop je een vloermat voor je vrachtwagen online in onze webshop? Dan ben je verzekerd van de volgende voordelen:

  • Scherpe prijzen
  • Persoonlijke service en deskundig advies
  • 14 dagen zichttermijn
  • Snelle verzending
  • Mogelijkheid tot afhaling (Tilburg)